1.90 zargana bir şeyim. Yazın spora gidip biraz toparlanmak istiyorum. Kilo almak için önerebileceginiz bir şeyler var mı? Protein tozu vs kullansam daha iyi olur mu? Birkaç tüyo verebilirsiniz sevinirim.
Kanka bende yaşıma göre zayıfım yemekten başka çare yok, dirty bulksa dirty bulk valla gainer kullanabilirsin tavkiye olarak.1.90 zargana bir şeyim. Yazın spora gidip biraz toparlanmak istiyorum. Kilo almak için önerebileceginiz bir şeyler var mı? Protein tozu vs kullansam daha iyi olur mu? Birkaç tüyo verebilirsiniz sevinirim.
Kışın terleyince üşütmek hasta olmak daha kolaylaşıyor çekilmez bence hocam, benim fikrim bu yönde olduğu için ben de koşulara başlamadan yazı bekliyorumSpora neden sadece yazın gidiyorsun ki?
Dirty bulk’un hiçbir faydası yok, gainer aromalı nişastadan ibaret. Düzgünce beslenip spora düzenli gitseniz her şey hallolacak bu kadar kompleksleştirmeyin. Sabırlı olmak bu işin anahtarı.Kanka bende yaşıma göre zayıfım yemekten başka çare yok, dirty bulksa dirty bulk valla gainer kullanabilirsin tavkiye olarak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.