3 ayda vücut yapilir mi?

1.90 zargana bir şeyim. Yazın spora gidip biraz toparlanmak istiyorum. Kilo almak için önerebileceginiz bir şeyler var mı? Protein tozu vs kullansam daha iyi olur mu? Birkaç tüyo verebilirsiniz sevinirim.
Olumsuz.

vücut hatların belirginleşir boyun uzun bu işini çok daha zorlaştırır ama 3 ayda en iyi şekilde gelişmek istiyorsan gainer al ve calori hesabı yapıp 1000 fazlasını al

Kilo almakta zorlanan yapıda isen bence de 3 ayda bir cacık olmaz. 3 ayda anca plaj vücudu yapılır.
Muhtemelen arkadaşın amacı da yaz ortasında plajda şatafatlı gözükmek. Yine de önyargı kötü şey.

Yorumlarda dendiği gibi genetiğe bağlı olarak değişir.

Eğer bir düzene oturtmayacaksan bir gelişme de kaydetmezsin.(Technopat forum bozuldu. Zar zor atıyorum mesajı)

Uzun boydan ötürü 3 aylık spordan bir şey belli olmaz. Ben de sizinle aynı boydayım ve ben 5 ay orta disiplinle yapıp beslenmemi korumama rağmen zinde hissetmek dışında vücut hatlarım belirginleşmişti. Ondan mütevellit çok bir gelişim beklemeyin.

Genetik faktör de var elbette. Gidin spora, sağlığınızı koruyun ve istikrarı bozmayın.

1.90 zargana bir şeyim. Yazın spora gidip biraz toparlanmak istiyorum. Kilo almak için önerebileceginiz bir şeyler var mı? Protein tozu vs kullansam daha iyi olur mu? Birkaç tüyo verebilirsiniz sevinirim.
183 boyum var 86 kiloyum ne bulursam yiyorum 5 ay spora gttim bi cacık olmadı aksine zayıfladım kas kütlem gitti.3 Ayda hiç bişey olmaz.

Kilo almakta zorlanan yapıda isen bence de 3 ayda bir cacık olmaz. 3 ayda anca plaj vücudu yapılır.
Hocam plaj vücudu dediğiniz vücutlar da kolay yapılabilecek vücutlar değil hele bu boyda. En az 6. aydan sonra kaslar oturmaya başlar. Düzgün bir şekilde gelişim görmeye başlarsınız

Bu spor uzun süreli yapman gereken bir spor. Çoğu kişi bu şekilde 3 6 ayda vücut yapıcam hedefi koyup gelişim görmedikleri için bırakıyorlar. Önemli olan sürekli devam etmen. Zamanla gelişeceksindir bu boyda tabiki fiziğini doldurman diğerlerine göre daha zor olacaktır ama 3 4 yılın sonunda genetiğin de iyiyse tabi kas bağlantıların vs. herkesten estetik görüneceksinir.

Hocam plaj vücudu dediğiniz vücutlar da kolay yapılabilecek vücutlar değil hele bu boyda. En az 6. aydan sonra kaslar oturmaya başlar. Düzgün bir şekilde gelişim görmeye başlarsınız

Bu spor uzun süreli yapman gereken bir spor. Çoğu kişi bu şekilde 3 6 ayda vücut yapıcam hedefi koyup gelişim görmedikleri için bırakıyorlar. Önemli olan sürekli devam etmen. Zamanla gelişeceksindir bu boyda tabiki fiziğini doldurman diğerlerine göre daha zor olacaktır ama 3 4 yılın sonunda genetiğin de iyiyse tabi kas bağlantıların vs. herkesten estetik görüneceksinir.
Kafaların 3 ayda yaptığı plaj vücudu değil miydi? Atakan da o zamanlar bence zarganaydı ama onda bile gözle görülür fark olmuştu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı