3 ayda vücut yapilir mi?

Kafaların 3 ayda yaptığı plaj vücudu değil miydi? Atakan da o zamanlar bence zarganaydı ama onda bile gözle görülür fark olmuştu.
Zargana (sıska) kavramını iyi anlamak lazım. 190 60 kilo olan kaburgaları sayılacak seviyede biri zarganadır. Dikkat ederseniz başlangıç 180 71 kilo, kilo anlamında zargana denilebilecek biri değil sadece yağ oranı fazla kas kütlesi az. Normal kilodan kas yapmak daha kolaydır çünkü az kilo alımı gerçekleşir, yağ oranı daha az artar kazanılan kilonun çoğu kas kütlesi olur. Başlangıç formu ve boyadan önceki hali bu şekilde. Yağ oranını düşürdüğü ve kas kütlesinde biraz artış olduğu için kas çizgileri daha belirgin ben buna plaj vücudu demezdim. Videodaki gösterilen Sonuç ise pumplı, boya işlemi yapılmış ve ışık açısı güzel olduğu için tabiki ilkine göre çok değişim var gibi görünüyor. Değişimin doğal olduğunu düşünerek yaptığım yorum bu şekilde.

Dosya Ekleri

• IMG_7197.jpeg
    IMG_7197.jpeg
    58 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_7199.jpeg
    IMG_7199.jpeg
    89,1 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_7197.jpeg
    IMG_7197.jpeg
    126,8 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:
1.90 zargana bir şeyim. Yazın spora gidip biraz toparlanmak istiyorum. Kilo almak için önerebileceginiz bir şeyler var mı? Protein tozu vs kullansam daha iyi olur mu? Birkaç tüyo verebilirsiniz sevinirim.

Protein tozunu bırak günde 3 kez 5 doz boğa steroidi vursan yine bir şey olmaz.

Zargana (sıska) kavramını iyi anlamak lazım. 190 60 kilo olan kaburgaları sayılacak seviyede biri zarganadır. Dikkat ederseniz başlangıç 180 71 kilo, kilo anlamında zargana denilebilecek biri değil sadece yağ oranı fazla kas kütlesi az. Normal kilodan kas yapmak daha kolaydır çünkü az kilo alımı gerçekleşir, yağ oranı daha az artar kazanılan kilonun çoğu kas kütlesi olur. Başlangıç formu ve boyadan önceki hali bu şekilde. Yağ oranını düşürdüğü ve kas kütlesinde biraz artış olduğu için kas çizgileri daha belirgin ben buna plaj vücudu demezdim. Videodaki gösterilen Sonuç ise pumplı, boya işlemi yapılmış ve ışık açısı güzel olduğu için tabiki ilkine göre çok değişim var gibi görünüyor. Değişimin doğal olduğunu düşünerek yaptığım yorum bu şekilde.
Reis benim plaj vücudundan anladığım şey, tişörtü çıkarınca görüntünün soldaki gibi değil de en az sağdaki gibi olması. 3ay gibi kısa bir sürede de ancak bu kadar olur zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı