3 ayda YDT 20K yapılabilir mi?

• Konuyu başlatan WaNNoS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 7.450

WaNNoS

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. TYT netlerim maksimum 40'ı görüyor şu anlık. 3 ay kala bölüm değiştirmeye karar verdim ve Dil'e geçtim.(ing)
YDT'ye girsem şu an 5 net anca yaparım.
Sizce 3 ayda TYT'nin üstüne 15-20 mat ekleyerek YDT'ye de sıkı bir çalışmayla 20k sıralamaya girebilir miyim :/
YDT'ye girmiş ve nasıl çalışılacağı hakkında bilgisi olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?

Edit : OBP 83

Son düzenleme:
@WaNNoS 60 TYT 55 civarı da YDT yapsanız aslında mümkün. 20k hedefiniz biraz zor maalesef, TYT'niz 60 civarında olsaydı ful YDT kasıp yapardınız ama TYT'de 40 civarında anca yapıyormuşsunuz dediğinize göre. Onun dışında YDT için sürekli metin okumalı, o metinleri analiz etmeli. Sonrasında da soru çözüm tekniklerini öğrenmelisin. Yani YDT adına başka yapacak bir şey yok.

@WaNNoS 60 TYT 55 civarı da YDT yapsanız aslında mümkün. 20k hedefiniz biraz zor maalesef, TYT'niz 60 civarında olsaydı ful YDT kasıp yapardınız ama TYT'de 40 civarında anca yapıyormuşsunuz dediğinize göre. Onun dışında YDT için sürekli metin okumalı, o metinleri analiz etmeli. Sonrasında da soru çözüm tekniklerini öğrenmelisin. Yani YDT adına başka yapacak bir şey yok.
Teşekkürler. Yine de 60 TYT 55 Civarı da YDT netlerini baz alarak çalışma düzeni yapmaya çalışacağım.

@WaNNoS TYT'yi elinizden geldiğince yüksek tutup biraz da YDT yaparsanız bence mümkün bir şey. Başarılar diliyorum, kolay gelsin. YDT adına yapamadığınız soru olursa seve seve yardımcı olmak isterim.

Okunuş kısmına önem vermeden bu listeden çalışılabilir. Hepsi sınavda çıkan kelimeler. Sıfat, zarf ve fiil kesinlikle öğrenin. İsim hali zaten bir şekilde öğreniliyor ancak sıfat zarf ve fiil bilmeden sınavda yapamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı