3 aydır Wi-Fi şifresi vermemek için ev sahibinden kaçmak

• Konuyu başlatan ard26tr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 547
  • Görüntüleme 55.336
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence sakince konuşun eğer sert davranır yada tehtit ederse şikayet edin daha ne bekliyorsun ki? kalıcı başka bir çözüm yok.

Kullandığınız cihazlar uygunsa idareten kablolu bir modem alabilirsiniz. Ya da elinizdeki modemi sıfırlayıp adını gizleyebilirsiniz, böylece modeme sadece manuel bağlanabilir ve sorununuzdan kurtulabilirsiniz.

Bahane üretme kısmı ise yaratıcılığınıza kalıyor. Modemim bozuldu, ödünç verdim...

Ayrıca ev sahibi ile kontratınız varsa yasal yollara başvurmaktan çekinmeyin. Nihayetinde sizi evden atamaz.

Dehşetle okuyorum xd. Allah yardımcın olsun. Bence bir şekilde suçlu olduklarının delilini toplaman lazım. Bu resmen haksız tehdit. Bir de keşke şifre kırmasını bildikleri gibi modem almasını da bilselerdi.

Son düzenleme:
Hocam okurken çok büyük bir sabırla okumaya çalıştım ama 13.sayfada sinirlerim bozuldu bu yüzsüzlükten, adilikten ve şerefsizlikten. İnsanlık dışı muameledir bu. SSID gizlemek mantıklı ama Kali Linux bilip bu SSID'yi kırmayı bilen bir şerefsiz varsa işiniz çok zor. Videoyu atmanızı bekliyoruz bütün forum olarak. Gerçekten de büyük geçmiş olsun. Hocam Balıkesir Bandırma sınırlarında iseniz emlakçı çok tanıdıklarımız var. Ev ayarlamaya yardımcı olurum demek istemiştim.

Hocam okurken çok büyük bir sabırla okumaya çalıştım ama 13.sayfada sinirlerim bozuldu bu yüzsüzlükten, adilikten ve şerefsizlikten. İnsanlık dışı muameledir bu. Ssıd gizlemek mantıklı ama Kali Linux bilip bu ssıd'yi kırmayı bilen bir şerefsiz varsa işiniz çok zor. Videoyu atmanızı bekliyoruz bütün forum olarak. Gerçekten de büyük geçmiş olsun. Hocam Balıkesir bandırma sınırlarında iseniz emlakçı çok tanıdıklarımız var. Ev ayarlamaya yardımcı olurum demek istemiştim.

Cidden bir alan ve bütce verin size yardımcı olalım. Ya hadi anlarım SSID saklarsın "gizli esesaydi nasıl bulunur " diye aratır çocuklarda. Kali Linux. şunu bir sindirin. Kali Linux kullanarak ssıd "heckleme".

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı