3 aydır Wi-Fi şifresi vermemek için ev sahibinden kaçmak

• Konuyu başlatan ard26tr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 547
  • Görüntüleme 55.143
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam helal olsun size nasıl dayandınız bu kadar. Direkt gidip şikayet ediceksiniz bu kadar basit. Bir tane kamera bulun apartman koridordunda gizli bir yere yerleştirin ve gelmesini bekleyin, sonra sohbeti uzatabildikçe uzatın daha önce size ne söylediye tekrar söyletmeye zorlayın sonra zaten ifşanız hazır gidip her yerde paylaşıp şikayet edin.

Ekrana kafa atasım geldi, sert çıkmadan yırtamazsın galiba. "İnternet benim, parasını ben ödüyorum. Size karşılıksız vermek zorunda değilim. Benim şalterlerimi indirip her gün kapıma dayanırsanız gider kanıtlarıyla dava açar süründürürüm sizi." gibisinden bir atak yapabilirsiniz. Konuşmakla olmaz bu, bana kalsa daha farklı şeyler yapardım aslında :p

Yazık kafalarına. İlk taşındığınız binadaki yobazları da anlamış değilim. İnsanı bunlar dinden soğutuyor zaten.

İnternetinizin kesildiğini söyleyebilirsiniz. Bazen yalan atmak gerekebilir. Ya da başka bir bahane bulabilirsiniz. Elektrik veya modem de bir sıkıntı olduğunu belirtebilirsiniz.

Bence modem bozuldu o oldu bu oldu falan boş iş benim dediğimi yapabilirsiniz.
Hocam helal olsun size nasıl dayandınız bu kadar. Direkt gidip şikayet ediceksiniz bu kadar basit. Bir tane kamera bulun apartman koridordunda gizli bir yere yerleştirin ve gelmesini bekleyin, sonra sohbeti uzatabildikçe uzatın daha önce size ne söylediye tekrar söyletmeye zorlayın sonra zaten ifşanız hazır gidip her yerde paylaşıp şikayet edin.

İnternet yavaş olduğu için çoğu online oyunu oynayamıyorum. Biraz kafam dağılsın diye (çok eski olduğu için interneti de zorlamıyor.) CS 1.6 oynayayım dedim, karşılaştığım manzara böyle..
Karaladığım yerde apartmanın ismi yazıyor.
1602022042718.png

Çocuklar normalde akşama kadar burada diye biliyordum, inşallah tek seferlik bir şeydir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı