3 aydır Wi-Fi şifresi vermemek için ev sahibinden kaçmak

• Konuyu başlatan ard26tr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 547
  • Görüntüleme 55.157
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnternet yavaş olduğu için çoğu Online oyunu oynayamıyorum. Biraz kafam dağılsın diye (çok eski olduğu için interneti de zorlamıyor.) CS 1.6 oynayayım dedim, karşılaştığım manzara böyle.
Karaladığım yerde apartmanın ismi yazıyor.
Eki Görüntüle 693494

Ama bu kadarı fazla, gidin o torunu bıçaklayın.
Şaka bir yana servere girip küfreder misiniz?

Bu konu PS4 konusuna dönmüş, troll konu bence. Bu kadar insan tavsiye veriyor, yine yok böyle şöyle diye geçiştiriyor yazılan önerileri. Bence varya bu sözleşmiş kiracı sahibiyle veya altında başka bir nedeni var uzatıyor konuyu.
Hocam şu anda bu tavsiyeleri nasıl uygulayabilirim? Kafama yazıyorum hepsini zaten. Gecenin 1'inde kapıyı çalıp internet şifresini vermiyorum dememi mi bekliyorsunuz anlamadım ki.

İnternet yavaş olduğu için çoğu Online oyunu oynayamıyorum. Biraz kafam dağılsın diye (çok eski olduğu için interneti de zorlamıyor.) CS 1.6 oynayayım dedim, karşılaştığım manzara böyle.
Eki Görüntüle 693494

O kadar bilgisayar var 80 TL verip internet alamıyorlar.

Hocam şu anda bu tavsiyeleri nasıl uygulayabilirim? Kafama yazıyorum hepsini zaten. Gecenin 1'inde kapıyı çalıp internet şifresini vermiyorum mu dememi bekliyorsunuz anlamadım ki.
Profil resminle troll olduğu kesin. PS4 konusunda da o kadar millet tavsiye verdi, bu saatte gidip alamam, ertesi gün annem konuşacak...vs. Geç bu işleri ve güzel senaryo beğendim.

İnternet yavaş olduğu için çoğu online oyunu oynayamıyorum. Biraz kafam dağılsın diye (çok eski olduğu için interneti de zorlamıyor.) CS 1.6 oynayayım dedim, karşılaştığım manzara böyle..
Eki Görüntüle 693494
Çocuklar normalde akşama kadar burada diye biliyordum, inşallah tek seferlik bir şeydir.
Bu tür insanlar akıllanmaz insanlar. Arkadaşların dediği gibi en iyi yol şikayet gibi duruyor. Tabii ülkedeki adalet sistemini ele alınca suçlu sen de çıkabilirsin.

Profil resminle troll olduğu kesin. PS4 konusunda da o kadar millet tavsiye verdi, bu saatte gidip alamam, ertesi gün annem konuşacak...vs. Geç bu işleri ve güzel senaryo beğendim.
PS4 konusunu ben mi açtım ki o konu üzerinden bana yükleniyorsun hocam, ne saçmalıyorsun sen?
Başkasının açtığı konudan bana ne.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı