3 aydır Wi-Fi şifresi vermemek için ev sahibinden kaçmak

• Konuyu başlatan ard26tr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 547
  • Görüntüleme 54.988
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Köpeği üzerlerine sal az korksunlar. :D.

Bu konu doğruysa bir kamyon adamla apartmana baskına gidelim, trolse konu sahibi banlansın. 👊

İyi Tavsiye:
SSID i gizle. Yani kimse Wi-Fi ni göremesin. Sadece sen “diğer ağ” ’dan bağlan. Adama da çok kullanmıyordum kestim interneti, telefon interneti yetiyor dersin. En temiz çözüm.

Eğlenceli Tavsiye:
Tabi internet hızlarını azaltıp debelenmelerini seyretmek de zevk veren bir çözüm.

İyi tavsiye:
Ssıd i gizle. Yani kimse Wi-Fi'ni göremesin. Sadece sen “diğer ağ” ’dan bağlan. Adama da çok kullanmıyordum kestim interneti, telefon interneti yetiyor dersin. En temiz çözüm.

Eğlenceli tavsiye:
Tabi internet hızlarını azaltıp debelenmelerini seyretmek de zevk veren bir çözüm.

Bunlar aşiret gibi bir şey eğlenceli tavsiyeyi yaparsa farklı bir şekilde zevk alması olası :D.

Bunlar aşiret gibi bir şey eğlenceli tavsiyeyi yaparsa farklı bir şekilde zevk alması olası :D.

Çok kereste aşiret gördük piyasada. Aşiret böyle çapulculukla olunmaz. Bunlar çok ince işçilikle yamultulucak tipler. Arkadaş taviz vermiş, onlarda sömürmenin peşinde. Bu arkadaşlar ince metal borunun ucunu gördüler mi daha kafalarını çıkartamazlar kapılarından.

Çok kereste aşiret gördük piyasada. Aşiret böyle çapulculukla olunmaz. Bunlar çok ince işçilikle yamultulucak tipler. Arkadaş taviz vermiş, onlarda sömürmenin peşinde. Bu arkadaşlar ince metal borunun ucunu gördüler mi daha kafalarını çıkartamazlar kapılarından.

Benim böyle komşularım olsa ilk günden kavga eder dava açar süründürürdüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı