Sadece konu sahibinin mesajlarını oku. Hızlı biter olayı kavrarsın.Arkadaşlar ilk sezondan başlamak istiyorum, tavsiye eder misiniz? Kaç günde biter?
Dizi hep tekrarlıyor fakat izlemenizi tavsiye ederimArkadaşlar ilk sezondan başlamak istiyorum, tavsiye eder misiniz? Kaç günde biter?
O şekilde filtreleme sistemi var mı ya, 50 sayfa gezmeye çok üşendimSadece konu sahibinin mesajlarını oku. Hızlı biter olayı kavrarsın.
Var, tepedeki arama yerinde ayarları var.O şekilde filtreleme sistemi var mı ya, 50 sayfa gezmeye çok üşendim![]()
Vallahi varmış, hemen başlayayım.Var, tepedeki arama yerinde ayarları var.
Çoğu mesaj aynı. Uzun mesajlarda daha fazla heyecan var onlar iyi. İlk başlarda hızlı bir tempo ile başlıyor ama 20. sayfalarda ( 2. Sezon. ) hafif düşürüyor temposunu. 30-40 (3. ve 4. Sezon. ) ise tempo iyice düşüyor ve hızlı gitmeye alışınca düşük tempo kötü kalabiliyor. Ama düşük tempo olmasına rağmen bazen su gibi akan yerlerde var.Arkadaşlar ilk sezondan başlamak istiyorum, tavsiye eder misiniz? Kaç günde biter?
Bak okuma isteğim bir anda sönüverdi şimdi, zaman çok değerli.Çoğu mesaj aynı. Uzun mesajlarda daha fazla heyecan var onlar iyi. İlk başlarda hızlı bir tempo ile başlıyor ama 20. sayfalarda ( 2. Sezon. ) hafif düşürüyor temposunu. 30-40 (3. ve 4. Sezon. ) ise tempo iyice düşüyor ve hızlı gitmeye alışınca düşük tempo kötü kalabiliyor. Ama düşük tempo olmasına rağmen bazen su gibi akan yerlerde var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.