micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.485 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar Steam'in Discord Nitro verdiğini söyleyen bir arkadaş var sürekli bunları atıyor bana doğru mu bu? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-06-17 155924.png 82 KB · Görüntüleme: 184
Arkadaşlar Steam'in Discord Nitro verdiğini söyleyen bir arkadaş var sürekli bunları atıyor bana doğru mu bu?
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.423 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 17 Haziran 2023 #2 Tokenini kaptırmış, fake. Tıklamayın böylesi linklere. Artı 0 Eksi Çözüm
A AloneDarktr1 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RYZEN 5 5500 RTX 3060 12GB 16GB RAM Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #3 Hayır hocam, sahte link. Büyük ihtimal arkadaşınızın hesabına birisi girdi. Artı 0 Eksi
TH6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 874 Çözümler 20 17 Haziran 2023 #4 micheal owen dedi: Arkadaşlar Steam'in Discord Nitro verdiğini söyleyen bir arkadaş var sürekli bunları atıyor bana doğru mu bu? Genişletmek için tıkla... Hocam dolandırıcı büyük ihtimalle. Sakın tıklamayın. Artı 0 Eksi
micheal owen dedi: Arkadaşlar Steam'in Discord Nitro verdiğini söyleyen bir arkadaş var sürekli bunları atıyor bana doğru mu bu? Genişletmek için tıkla... Hocam dolandırıcı büyük ihtimalle. Sakın tıklamayın.
hix7 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 283 Çözümler 1 17 Haziran 2023 #5 micheal owen dedi: Arkadaşlar Steam'in Discord Nitro verdiğini söyleyen bir arkadaş var sürekli bunları atıyor bana doğru mu bu? Genişletmek için tıkla... Linkten steam hesabını doğrulamanı isteyecek, doğrularsan steam hesabın gider. Artı 0 Eksi
micheal owen dedi: Arkadaşlar Steam'in Discord Nitro verdiğini söyleyen bir arkadaş var sürekli bunları atıyor bana doğru mu bu? Genişletmek için tıkla... Linkten steam hesabını doğrulamanı isteyecek, doğrularsan steam hesabın gider.
C Cgnbambamco Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 210 17 Haziran 2023 #6 micheal owen dedi: Arkadaşlar Steam'in Discord Nitro verdiğini söyleyen bir arkadaş var sürekli bunları atıyor bana doğru mu bu? Genişletmek için tıkla... Tokenin gitmiş. İnanmayın böyle şeylere kimse bedavaya Nitro vermez. Artı 0 Eksi
micheal owen dedi: Arkadaşlar Steam'in Discord Nitro verdiğini söyleyen bir arkadaş var sürekli bunları atıyor bana doğru mu bu? Genişletmek için tıkla... Tokenin gitmiş. İnanmayın böyle şeylere kimse bedavaya Nitro vermez.
KS KS micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.485 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #7 AloneDarktr1 dedi: Hayır hocam, sahte link. Büyük ihtimal arkadaşınızın hesabına birisi girdi. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşım değil rastgele bir sunucudan mesaj atıyor. Artı 0 Eksi
AloneDarktr1 dedi: Hayır hocam, sahte link. Büyük ihtimal arkadaşınızın hesabına birisi girdi. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşım değil rastgele bir sunucudan mesaj atıyor.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.423 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 17 Haziran 2023 #8 AloneDarktr1 dedi: Hayır hocam, sahte link. Büyük ihtimal arkadaşınızın hesabına birisi girdi. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, öyle olsa anlaşılırdı. Yetkili uygulamalardan yetki verilen botlarda varsa garip bir bot, o gönderiyordur. Sunuculara giren versiyonu da var bunların. Artı 0 Eksi
AloneDarktr1 dedi: Hayır hocam, sahte link. Büyük ihtimal arkadaşınızın hesabına birisi girdi. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, öyle olsa anlaşılırdı. Yetkili uygulamalardan yetki verilen botlarda varsa garip bir bot, o gönderiyordur. Sunuculara giren versiyonu da var bunların.
Polinsam1 Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #9 micheal owen dedi: Hocam arkadaşım değil rastgele bir sunucudan mesaj atıyor. Genişletmek için tıkla... Bu devirde hangi insan bedava iş yapıyor hocam düşünün lütfen. Artı 0 Eksi
micheal owen dedi: Hocam arkadaşım değil rastgele bir sunucudan mesaj atıyor. Genişletmek için tıkla... Bu devirde hangi insan bedava iş yapıyor hocam düşünün lütfen.
BayGlitch Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.158 Makaleler 4 Çözümler 19 Yer Ontario, Kanada Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 3.6 GHz RTX 2060 6 GB VRAM Corsair Vengeance 8x2 3000 MHz DDR4 Kingston A400 512 GB Kingston Fury Renegade 1 TB Heatsink Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #10 micheal owen dedi: Hocam arkadaşım değil rastgele bir sunucudan mesaj atıyor. Genişletmek için tıkla... Bot hocam sakın girmeyin linke. Gerekirse spam diye rapor edin. Artı 0 Eksi
micheal owen dedi: Hocam arkadaşım değil rastgele bir sunucudan mesaj atıyor. Genişletmek için tıkla... Bot hocam sakın girmeyin linke. Gerekirse spam diye rapor edin.