micheal owen
Hectopat
Daha fazla
Hocam dolandırıcı büyük ihtimalle. Sakın tıklamayın.Arkadaşlar Steam'in Discord Nitro verdiğini söyleyen bir arkadaş var sürekli bunları atıyor bana doğru mu bu?
Linkten steam hesabını doğrulamanı isteyecek, doğrularsan steam hesabın gider.Arkadaşlar Steam'in Discord Nitro verdiğini söyleyen bir arkadaş var sürekli bunları atıyor bana doğru mu bu?
Arkadaşlar Steam'in Discord Nitro verdiğini söyleyen bir arkadaş var sürekli bunları atıyor bana doğru mu bu?
Hayır hocam, sahte link. Büyük ihtimal arkadaşınızın hesabına birisi girdi.
Yok hocam, öyle olsa anlaşılırdı. Yetkili uygulamalardan yetki verilen botlarda varsa garip bir bot, o gönderiyordur. Sunuculara giren versiyonu da var bunların.Hayır hocam, sahte link. Büyük ihtimal arkadaşınızın hesabına birisi girdi.
Bu devirde hangi insan bedava iş yapıyor hocam düşünün lütfen.Hocam arkadaşım değil rastgele bir sunucudan mesaj atıyor.
Bot hocam sakın girmeyin linke. Gerekirse spam diye rapor edin.Hocam arkadaşım değil rastgele bir sunucudan mesaj atıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.