Çözüldü 3 aylık game Pass kodundan 4 kere aynı hesaba kullanılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Destan44

Yoctopat
Daha fazla  
Vatan Bilgisayar, 3 aylık game Pass PC aboneliği satıyor normalde aylık ücreti 209 lira olan Game Pass'i 3 aylık paketi 430 TL, aylık olarak bayağı uyguna geliyor ama şöyle bir şey merak ettim bu 3 aylık paketten 4 tane alıp kodları hesabımıza yüklesek 12 ay abone olarak mı devam eder üyeliğimiz ona göre almak istiyorum, önümüzde ki yıl da ciddi bir zam geleceğini düşünürsek toplu bir şekilde 2-3 yıllık alsam bayağı uyguna gelebilir.

Evet, 4 adet 3 aylık kodu art arda girerek 12 ay abone olabilirsin. Türkiye'de tek seferde uzatma sınırı en fazla 13 ay.

Başka sorun var mı? @Destan44
PC versiyonu 13 aya kadar uzatabiliyoruz ultimate versiyon olsa 36 aya kadar uzatılabiliyor galiba doğru mu anladım?

PC versiyonu 13 aya kadar uzatabiliyoruz ultimate versiyon olsa 36 aya kadar uzatılabiliyor galiba doğru mu anladım?
Evet, tamamen doğru. Ben siz öyle yazdığınız için düz PC Game Pass olarak yanıtlandırdım, Ultimate alınırsa 36 aya kadar uzatılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı