3 bin kilometredeki motor alınır mı?

ayberkmv1

Hectopat
Daha fazla  
RKS Sniper Pro X alacağım bayide kalmamış bekleyin diyorlar sahibindende 1.5k ya veya 3.5k km ye var 135 liğe çevirilmiş alınır mı? Full depoyla 110 km falan yapılıyor diye biliyorum o motorla.

RKS Sniper Pro X alacağım bayide kalmamış bekleyin diyorlar sahibindende 1.5k ya veya 3.5k km ye var 135 liğe çevirilmiş alınır mı? Full depoyla 110 km falan yapılıyor diye biliyorum o motorla.

Dostum o motor konusunda pek bilgim yok fakat ben yuki gusto kullanıyorum. Ruhsatta 49CC olarak geçiyor ama alt blok fabrika çıkışı 99CC yani A1 veya b ehliyeti ile kullanmaya uygun motorlu bisiklet olarak geçiyor ruhsatta ona da bakmanı öneririm.

RKS Sniper Pro modelini kullanıyorum. X modeli güzel model. Geçen gün 2.5 litre benzin ile 135km yol yaptım daha yarım litre depoda vardı. Az yakar gaz açtın mı 135'lik olduğu için iyi gider. Benimki 110'luk en fazla 80 gördüm. Dişli oranları ile oynandığında hızda ve torktta değişmeler oluyor. Yalnız 135'lik olayı sadece üst kapaktta olan şeyler krank vs hala 50'lik olarak duruyor (eğer kendiniz değiştirmezseniz).yani çok zorlamamak gerekiyor makineleri yoksa krank dağıtabilir. Alınır mı? Derseniz alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı