Diavelin
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Kasa:Phanteks Enthoo Pro M Acrylic PSU:Evga Supernova 750 GA 750W 80+ Gold MB: ASUS ROG Strix B550-XE Gaming Wifi CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D Ram:Corsair Vengance PRO RGB 16 GB 3600 MHZ CL18 (x2) GPU:Asus ROG Strix GeForce RTX 3080 V2 OC SSD:Corsair ForceLE200 240 GB M2 SSD:XPG SSD 1TB S50 Lite HDD:WD 1 TB 7200RPM 64MB Cooler:NZXT Kraken x52
- Meslek
- Teknik Destek
Arkadaşlar, kol elime ulaştı ve an itibarıyla kullanıyorum. DualShock 4'ten geçtiğim için ilk bir saat kadar afalladım ama artık alışmaya başladım. Hissiyatı gerçekten inanılmaz iyi. DS4'teyken Bluetooth'um olmadığı için kablolu oynamak zorundaydım, şimdi ise kol tamamen kablosuz olduğu için inanılmaz rahat hissettiriyor.
@kxy hocam, size bir şey sormak istiyorum:
Kolu şarj etmek için şarj istasyonuna USB kablosunu takıp kolu yerleştirmem yeterli mi, yoksa ek olarak yapmam gereken başka bir şey var mı?
Bir de kolu şu an sadece dongle ile takıp kullanıyorum, bunun dışında yapmam gereken bir ayar var mı?
Eki Görüntüle 2588739
İçinden çıkan kablonun bir ucunu bilgisayara, diğer ucunu şarj dock’una tak. Dongle’ı da şarj dock’una yerleştir. Ardından cihazı dock’a bıraktığında otomatik olarak şarj olmaya başlayacaktır.
Bunun dışında GameSir’ün uygulamasını indirip firmware güncellemesi yapabilir ve tuş atamaları, dead zone ayarları gibi ek ayarları da gerçekleştirebilirsin.