3 bin TL çok ses çıkarmayan klavye önerisi

Bütçe
3000

kerch

Hectopat
Daha fazla  
Sabah da bir konu açmıştım klavye önerileri istemiştim. Yazılım ağırlıklı oyun da oynayacağım bir klavye arıyorum. Tuş hissiyatları benim için önemli ve ne çok sessiz ne de daktilo gibi ses çıkarmasını istiyorum. Bütçem 3000 TL civarı önerilere açığım. Yunzıı B75 Pro önerilmisti renk seceneklerini begenmedim buna benzer klavyeler önerebilirsiniz.

Sabah da bir konu açmıştım klavye önerileri istemiştim. Yazılım ağırlıklı oyun da oynayacağım bir klavye arıyorum. Tuş hissiyatları benim için önemli ve ne çok sessiz ne de daktilo gibi ses çıkarmasını istiyorum. Bütçem 3000 TL civarı önerilere açığım. Yunzıı B75 Pro önerilmisti renk seceneklerini begenmedim buna benzer klavyeler önerebilirsiniz.

Yazılım ağırlıklı demişsiniz ama sormak istiyorum 68% veya 60% klavyeler olur mu?

Hocam hem yön tuşları bulunmadığından, hem de manyetik switchlerde diğer switchlerdeki basma hissiyatı olmadığı için bu klavyeyi düsünmüyorum. Baska öneriniz var mı?

Manyetik switchlerde basma hissiyatı olmadığını kimden duydun 😂

Yani aslında demek istediğim ben brown switch gibi hafif dokunsal hissiyatı seviyorum. Yazılımdan ayarlanabildiğini biliyorum aslında ama bir tereddütüm var sorun yaşar mıyım sence kolayca ayarlanır mı?

1738686134593.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı