trurebellion
Hectopat
Merhaba genelde MOBA oynarım gerçekten kaliteliyse bütçeyi arttırabilirim sesi fazla çıkması iyi olur bayılırım klavye sesine.
Merhaba genelde MOBA oynarım gerçekten kaliteliyse bütçeyi arttırabilirim sesi fazla çıkması iyi olur bayılırım klavye sesine.
Kablosuz olursa güzel olur derseniz Fun60 Max alıp geçin.Merhaba genelde MOBA oynarım gerçekten kaliteliyse bütçeyi arttırabilirim sesi fazla çıkması iyi olur bayılırım klavye sesine.
Madlions 60HE
Madlions markası güzel. Model önerim Mad R 68 8k Hz ye sahip üstüne bir de RT özelliği var yani klavye dokunmatikmiş gibi hassasiyeti. Özellikle artısı olur. Ve manyetik switche sahip normal mekanik klavyelerden çok daha iyi yani. UluGames te satılıyor dediğim model Wraith'te yok ama diğer modelleri Wraith'te daha ucuz.
mad 68 HE hosuma gitti de birçok versiyonu var gözüküyor mad R / limited edition / RGB edition bunların farkını pek anlamadım hangisini tercih etmem daha doğru olur farkı nedir ?Mad 68.
Kablosuz olmaktan baska avantajı var mıdır yoksa mad68 modeline göre daha mı dezavantajlıdır hocam bu kablosuz olması pek önemli değil benim icin.Kablosuz olursa güzel olur derseniz Fun60 Max alıp geçin.
![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar.www.gaming.gen.tr
Mad 68 he hosuma gitti de birçok versiyonu var gözüküyor mad r / limited Edition / RGB Edition bunların farkını pek anlamadım hangisini tercih etmem daha doğru olur farkı nedir?
Kablosuz olmaktan baska avantajı var mıdır yoksa mad68 modeline göre daha mı dezavantajlıdır hocam bu kablosuz olması pek önemli değil benim icin.
Mad68'a göre daha pek bir dezavantajı yok aynı özellikler Fun60 Max'de de var kablosuz 8K kullanilabilmesi çok büyük bir avantaj bana kalırsa.Kablosuz olmaktan baska avantajı var mıdır yoksa mad68 modeline göre daha mı dezavantajlıdır hocam bu kablosuz olması pek önemli değil benim icin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.