3 bin TL mouse önerisi

SENTOKI

Hectopat
3000 TL bütçem var Wireless istiyorum, normalde Razer DeathAdder V3 HyperSpeed almak istiyordum onun da stok bitti şu an almayı düşündüğüm Glorious Model O Wireless var. Palm grip arıyorum.

3000 TL bütçem var Wireless istiyorum, normalde Razer DeathAdder V3 HyperSpeed almak istiyordum onun da stok bitti şu an almayı düşündüğüm Glorious Model O Wireless var. Palm grip arıyorum.

Glorious Model D Wireless kullanıyorum. Açıkçası Model O ve D arasında boyut hariç çok fark yok. O yüzden 3000TL bütçeye çok daha iyi Wireless mouseler alınabilir.

Scyrox V8 ve Logitech G Pro X Superlight klonu ATK Dragonfly A9 Ultra önerebilirim.

Eliniz 18 CM’den büyük değilse Palm’a uygun, bütçenin en iyilerinden.

Yanlış bilgi

3000 TL bütçeye çıkmana gerek yok kludge M3 alabilirsin 8000Hz 650 mAh batarya Scyrox V8 alırsan bataryası 250 mAh çabuk biter ve 3395 sensör. Kludge M3'te 3950 sensör var ve malzeme kalitesi de güzel tek eksik yanı skatezleri olabilir dot skatez takar geçersin. Piyasaya yeni geldi öneririm. MCU Geehy aPM32F465ceu6 kullanıyor. Nordic 52840'dan daha güçlü. https://www.sinerji.gen.tr/royal-kl...ng-mouse-p-54757?utm_campaign=akakce&v=1.83.8

Son düzenleyen: Moderatör:

Sensör konusunda araştırmanı öneririm çünkü yanlış bilgi vermişsin.
MCU olarak ise Geehy güçlü ancak verimli bir işlemci değil. Ayrıca 3395 ve 3950 arasındaki fark yok denecek kadar az, takılmaya bile değmez. 8000 Hertz de kayda alacak bir değer değil, çoğu oyun desteklemiyor ve eksileri artılarından daha fazla.

Haha ben neden gidip te bu arkadaşa 1000 TL daha fazla para verip de 3950 yerine 3395 650 mAh yerine 250 mAh geehy mcu yerine nordic önereyim 8000Hz yerine 4KHz neden önereyim o sizin işiniz

Hala yanlış bilgi veriyorsun dostum Scyrox V8’de 3395 değil, 3950 var.
Ayrıca o Mouse’taki MCU bir mouse için abartılmış bir MCU, verimli olmadığı için 650mAh’ın da çoğunu sömürüyor. Hala 8000Hz diyorsun, 8000 Hz kullanmanın bir mantığı yok ki 8000 Hz önemli olsun?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…