3 bin TL mouse önerisi

Scyrox V8 ve Logitech G PRO X Superlight klonu ATK Dragonfly A9 Ultra önerebilirim.

Hocam Razer Viper V3 HyperSpeed nasıldır?

Hocam model olarak daha güzel güzel bir şey almak istiyorum yani şekil olarak.

Hocam yazdıklarınızdan Scyrox V8 hoşuma gitti ama Logitech olanı bulamadım.
ATK Dragonfly A9 Ultra'dan bahsetmiştim Logitech G Pro X Superlight klonu diye. Şekilleri çok benzediğinden klon deniyor.

Hocam 2300 TL şu an Scyrox V8 mi mantıklı Razer mi?
İkisi arasından şarjlı olduğu için Scyrox V8 derdim ben.

Hocam yazdıklarınızdan Scyrox V8 hoşuma gitti ama Logitech olanı bulamadım.

Hocam 2300 TL şu an Scyrox V8 mi mantıklı Razer mi?

V3 alınmaz, V8 alın.
V3’re kronik scroll sorunu var ve milattan önce kalan pil bilmem nesi var.

Hocam ATK yurt dışından mı geliyor o da güzel gibi Scyrox V8 ATK'ya da Razer almayı düşünüyorum.

Forumda bir kullanıcı A9’un kalite sorunlarına sahip olduğundan bahsetmişti, ben bulamadım ama bulursanız görürsünüz.

Hocam ATK yurt dışından mı geliyor o da güzel gibi Scyrox V8 ATK'ya da Razer almayı düşünüyorum.
Yurt dışından gelmiyor Wraith satıyor. Hangisinin şeklini daha çok beğenirseniz onu alabilirsiniz.

Yurt dışından gelmiyor Wraith satıyor. Hangisinin şeklini daha çok beğenirseniz onu alabilirsiniz.

Hocam V8 mi almalıyım ATK A9 mu?

Hocam o zaman en mantıklı V8 gibi duruyor.

V8 ve Fantech Helios II Pro S’e bakabilirsiniz.

Fantech önermemin sebebi V8 plastik bir mouse olmasına rağmen 39 gram, tüy gibi. Elbetteki hafiflik daha iyi ancak 39 gram ve plastik bir Mouse’un malzeme bütünlüğünü koruma işi zor. Özellikle donanımı yüksek ama bu bütçedeki bir Mouse’dan bahsediyoruz. İncelemelerinde malzeme kalitesinde bir sorun gözükmüyor ancak uzun süreli kullanımda esneme ve çıtlama problemlerinin başlayacağını düşünüyorum.
Fantech Helios II Pro S 55 gram bir mouse ama özellikle Pro modelinin kullanıcı yorumları üzerine düzeltilmiş bir model. Malzeme yapısı, esneme sorunları ve çatırdama gibi problemlere özellikle çalışmış Fantech hatta sitelerinde falan görebilirsiniz. Ayrıca Switch olarak da daha iyi hissiyatta.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı