3 bin TL mouse önerisi

Hocam V8 mi almalıyım ATK A9 mu?
Hangisinin şekli hoşunuza daha çok gidiyorsa onu alın derim. Attığım videoyu 9. dakikadan itibaren izlerseniz V8 ile karşılaştırıyor, bir fikriniz olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hangisinin şekli hoşunuza daha çok gidiyorsa onu alın derim. Attığım videoyu 9. dakikadan itibaren izlerseniz V8 ile karşılaştırıyor, bir fikriniz olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Scyrox V8 sarı çok hoşuma gitti hocam bir de aklıma takılan bir şey var dün Razer Viper V3 Pro 4500 TL'ydi o fiyatlara onu almayıp bunu almak mantıksız mı ya da Razer DeathAdder V3 HyperSpeed almayıp yani bu mouse onlar kadar iyi midir hocam? çok anlamıyorum da mouse'dan

V8 ve Fantech Helios II Pro S'e bakabilirsiniz.

Fantech önermemin sebebi V8 plastik bir mouse olmasına rağmen 39 gram, tüy gibi. Elbetteki hafiflik daha iyi ancak 39 gram ve plastik bir farenin malzeme bütünlüğünü koruma işi zor. Özellikle donanımı yüksek ama bu bütçedeki bir Mouse'dan bahsediyoruz. İncelemelerinde malzeme kalitesinde bir sorun gözükmüyor ancak uzun süreli kullanımda esneme ve çıtlama problemlerinin başlayacağını düşünüyorum.
Fantech Helios II Pro s 55 gram bir mouse ama özellikle Pro modelinin kullanıcı yorumları üzerine düzeltilmiş bir model. Malzeme yapısı, esneme sorunları ve çatırdama gibi problemlere özellikle çalışmış Fantech hatta sitelerinde falan görebilirsiniz. Ayrıca switch olarak da daha iyi hissiyatta.

Hocam V8 düşünüyorum bir de genel olarak Fortnite oynuyorum onun için uygun mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Scyrox V8 sarı çok hoşuma gitti hocam bir de aklıma takılan bir şey var dün Razer Viper V3 Pro 4500 TL'ydi o fiyatlara onu almayıp bunu almak mantıksız mı ya da Razer DeathAdder V3 HyperSpeed almayıp yani bu mouse onlar kadar iyi midir hocam? çok anlamıyorum da mouse'dan

Evet fazlasıyla uygun.
Polling Rate olarak 2000 Hz kullanın, 8000 Hz aşırı gereksiz ve dezavantajı avantajından daha çok.

Evet fazlasıyla uygun.
Polling rate olarak 2000 Hz kullanın, 8000 Hz aşırı gereksiz ve dezavantajı avantajından daha çok.

Hocam bir de ben Razer DeathAdder V2 yerine alacağım 3 yıldır kullanıyorum ama onu yedek yapmak istiyorum yani aynı onun gibi uzun zaman gider mi bu farede.

Sensör konusunda araştırmanı öneririm çünkü yanlış bilgi vermişsin.
MCU olarak ise Geehy güçlü ancak verimli bir işlemci değil. Ayrıca 3395 ve 3950 arasındaki fark yok denecek kadar az, takılmaya bile değmez. 8000 Hertz de kayda alacak bir değer değil, çoğu oyun desteklemiyor ve eksileri artılarından daha fazla.

Hala yanlış bilgi veriyorsun dostum Scyrox V8'de 3395 değil, 3950 var.
Ayrıca o Mouse'taki MCU bir mouse için abartılmış bir MCU, verimli olmadığı için 650MAh'ın da çoğunu sömürüyor. Hala 8000Hz diyorsun, 8000 Hz kullanmanın bir mantığı yok ki 8000 Hz önemli olsun?

Ben orada yazım yanlışı yapmışım. Scyrox V8 de 3950 var doğru ama senin attığın Helios 3395 hem daha ağır 55 gr hem mcusu daha düşük nordic. Batarya bilgisine de ulaşamadım bu arada.

Scyrox V8 sarı çok hoşuma gitti hocam bir de aklıma takılan bir şey var dün Razer Viper V3 Pro 4500 TL'ydi o fiyatlara onu almayıp bunu almak mantıksız mı ya da Razer DeathAdder V3 HyperSpeed almayıp yani bu mouse onlar kadar iyi midir hocam? Çok anlamıyorum da Mouse'dan.

Scyrox V8 Viper Mini ile neredeyse aynı boyutta bayağı bir küçük eline uymazsa pişman olursun.

Hocam bir de ben Razer DeathAdder V2 yerine alacağım 3 yıldır kullanıyorum ama onu yedek yapmak istiyorum yani aynı onun gibi uzun zaman gider mi bu farede.

DeathAdder v2'den bu farelere geçmek başlı başına hatta kullandığın tutuş stili yüksek ihtimal palm grip bu fareler claw için uygun ve da V2 kullanan birinin elinin bunlara uyacağını hiç sanmıyorum yüksek ihtimal bu farelerden birini alıp eline uymadığı için pişman olacaksın palm grip farelere yönel.

Son düzenleme:
Ben orada yazım yanlışı yapmışım. Scyrox V8 de 3950 var doğru ama senin attığın Helios 3395 hem daha ağır 55 gr hem mcusu daha düşük nordic. Batarya bilgisine de ulaşamadım bu arada.

Scyrox V8 Viper Mini ile neredeyse aynı boyutta bayağı bir küçük eline uymazsa pişman olursun.

DeathAdder v2'den bu farelere geçmek başlı başına hatta kullandığın tutuş stili yüksek ihtimal palm grip bu fareler claw için uygun ve da V2 kullanan birinin elinin bunlara uyacağını hiç sanmıyorum yüksek ihtimal bu farelerden birini alıp eline uymadığı için pişman olacaksın palm grip farelere yönel.

Boyuta öyle bakılmaz, cidden çok yanlış bilgiler veriyorsun. Attığın mouse’taki MCU’nun verimlilikle alakası bile yok. Ayrıca Nordic 52840 “Düşük” bir MCU değil, flagship bir MCU.
Ayrıca 55 gram bir Mouse için hafif sayılan bir ağırlık ve 39 gram Mouse’lar gibi uzun süreli kullanımda esneme yapması daha az muhtemel.
Bir Mouse’a o şekil bakıp daha iyi diye karar veremezsin.

Bu arkadaştan öneri alırsanız çok şey kaybedersiniz. V8 almak daha mantıklı.
Shape olarak Viper Mini ile alakası yok. Tutuş şekline göre V6 alınabilir.

IMG_6171.jpeg

Boyuta öyle bakılmaz, cidden çok yanlış bilgiler veriyorsun. Attığın Mouse'taki Mcu'nun verimlilikle alakası bile yok. Ayrıca nordic 52840 “düşük” bir mcu değil, flagship bir mcu.
Ayrıca 55 gram bir mouse için hafif sayılan bir ağırlık ve 39 gram Mouse'lar gibi uzun süreli kullanımda esneme yapması daha az muhtemel.
Bir fareye o şekil bakıp daha iyi diye karar veremezsin.

Bu arkadaştan öneri alırsanız çok şey kaybedersiniz. V8 almak daha mantıklı.
Shape olarak Viper Mini ile alakası yok. Tutuş şekline göre V6 alınabilir.

Eki Görüntüle 2538195
Bu fareler asla eline uymayacak DeathAdder v2'den bu Mouse'lara geçiş yapılmaz palm grip Wireless mouse'lara yönel.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı