Scyrox V8 ve Logitech G PRO X Superlight klonu ATK Dragonfly A9 Ultra önerebilirim.
Fantech Helios II Pro S XD3V3 4K8K Wireless Mouse
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...wraithesports.com
Pilli olması ağırlık olarak dezavantaj. Şarjlı hafif piller alırsanız Viper V3 Hyperspeed de iyidir.Hocam Razer Viper V3 HyperSpeed nasıldır?
Pilli olması ağırlık olarak dezavantaj. Şarjlı hafif piller alırsanız Viper V3 HyperSpeed de iyidir.
Pilli olması ağırlık olarak dezavantaj. Şarjlı hafif piller alırsanız Viper V3 HyperSpeed de iyidir.
ATK Dragonfly A9 Ultra'dan bahsetmiştim Logitech G Pro X Superlight klonu diye. Şekilleri çok benzediğinden klon deniyor.Hocam yazdıklarınızdan Scyrox V8 hoşuma gitti ama Logitech olanı bulamadım.
İkisi arasından şarjlı olduğu için Scyrox V8 derdim ben.Hocam 2300 TL şu an Scyrox V8 mi mantıklı Razer mi?
ATK Dragonfly A9 Ultra'dan bahsetmiştim Logitech G PRO X Superlight klonu diye. Şekilleri çok benzediğinden klon deniyor.
İkisi arasından şarjlı olduğu için Scyrox V8 derdim ben.
Hocam yazdıklarınızdan Scyrox V8 hoşuma gitti ama Logitech olanı bulamadım.
Hocam 2300 TL şu an Scyrox V8 mi mantıklı Razer mi?
Hocam ATK yurt dışından mı geliyor o da güzel gibi Scyrox V8 ATK'ya da Razer almayı düşünüyorum.
V3 alınmaz, V8 alın.
V3're kronik scroll sorunu var ve milattan önce kalan pil bilmem nesi var.
Forumda bir kullanıcı A9'un kalite sorunlarına sahip olduğundan bahsetmişti, ben bulamadım ama bulursanız görürsünüz.
Yurt dışından gelmiyor Wraith satıyor. Hangisinin şeklini daha çok beğenirseniz onu alabilirsiniz.Hocam ATK yurt dışından mı geliyor o da güzel gibi Scyrox V8 ATK'ya da Razer almayı düşünüyorum.
Yurt dışından gelmiyor Wraith satıyor. Hangisinin şeklini daha çok beğenirseniz onu alabilirsiniz.
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Önemli Not: A9 ve A9 Plus modellerinde bulunan tuş tıklaması problemi için hub.atk.pro sitesi üzerinden firmware sürüm güncellemesi gerekmektedir. Sürümün en az V1.15'e yükseltilip aynı zamanda "keystroke anti-shake delay" ayarı da 0ms'ye çekildiği zaman takılma sorunu tamamiyle çözülmüş...wraithesports.com
Hocam o zaman en mantıklı V8 gibi duruyor.