3K civarı monitör 144 Hz ve üstü olursa güzel olur.
Bütçeniz artar mı?![]()
ASUS VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms (Analog+Display+HDMI) FreeSync Full HD IPS Monitör Outlet Pikselli Ürün Outlet Pikselli Ürün 2 Yıl garanti - ASUS
VP249QGR TR - 3.189 TL 'den başlayan fiyatları, hızlı teslimat ile güvenli alışveriş Vizyon Bilgisayar'da!www.vizyonbilgisayar.com
![]()
ACER Nitro VG240Y M3 23.8" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium HDR10 FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ACER Nitro VG240Y M3 23.8" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium HDR10 FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile UM.QV0EE.304 ITOPYA'dawww.itopya.com
Hocam bu outlet ürün de illa piksel mi oluyor? Şansına bağlı bir durum fakat 2 yıl asus garantiside veriyorlar bu konudaki görüşlerinizi almak isterim.Bu bütçede tabii sıfır bulunmaz, ASUS pikselli ürün yanlış görmesin arkadaş. 2. el temiz düzgün bulunursa alınır, bulamazsa ve eğer birkaç piksel ise ASUS'u alırdım.
Hocam bu outlet ürün de illa piksel mi oluyor? Şansına bağlı bir durum fakat 2 yıl ASUS garantisi de veriyorlar bu konudaki görüşlerinizi almak isterim.
Ben bir arkadaşa pc toplarken aldırdım. Piksel yoktu fakat detaylı incelemedim.Ben genelde 1-2 pikselli oluyor diye biliyorum ama tabii tertemiz ürün de gelebilir. Çok beklenti olmasın diye söyledim.
Ben bir arkadaşa PC toplarken aldırdım. Piksel yoktu fakat detaylı incelemedim.
Bunun garantiside var fakat ona 3600 lira vereceğime 300 tl daha ekler itopyadakini alırım.Açıklamada da zaten olabilir yazıyor, kesin demiyor doğrudur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.