3 bin TL'ye monitör önerisi

Bütçe
3000

Bu güzel gibi duruyor sana tavsiyem Gamepower Rampage gibi markalardan uzak durman çünkü genelde ölü piksel sorunları çıkabiliyor o monitörlerde o yüzden Samsung MSI gibi bilindik markalara bakman daha iyi olacaktır.
Bende bu modele bakıyordum hocam

Herhangi bir sorunu var mıdır acaba?

En düşük pivot modeli alın o zaman. 240 model alırken de konu açın.
Açacağım zaten hocam

Hocam şuan 3k bütçem var idarelik bişe almak istiyorum 1 ay içinde 240hz bir monitör alacağım şimdi alacagımi 2. Monitör olarak kullanacağım
Eğer böyleyse alabileceğin Hz değerinden çok güzel bir markanın en ucuz modellerinden birini alman daha iyi 60-75 Hz AOC, MSI, Samsung vs.

Bu güzel gibi duruyor sana tavsiyem Gamepower Rampage gibi markalardan uzak durman çünkü genelde ölü piksel sorunları çıkabiliyor o monitörlerde o yüzden Samsung MSI gibi bilindik markalara bakman daha iyi olacaktır.
Modeli bilmiyorum ama bu da Curved olduğu için farklı tarz olmuş olur 2. monitör olarak kullandığında.

Düşündüğüm ise evet, iyi model. Yeterli olur.

3000 lira monitör yazınca ilk çıkanların listesi galiba.

Arkadaşın verdiği fiyat bandı için sadece bu seçenekler var. 60 Hz isterse onu bilemem

Game booster ve thull özelliklere bakınca güzel ama bu markalari hiç duymadım kaliteleri nasıldır acaba?

Game booster F/P monitörü MSI Dell kalitesinde değil tabii ki. Thull ise çok uzun ömürlü olmayacak bir marka sadece verdiğiniz fiyat bandı için özellikleri en iyi olan seçenek. Artı olarak şunu tavsiye edebilirim size şimdi denk geldim

Alınmaz bunlar. 100 Hz üstü VA tamamen ghosting sorunlu. Başka sorunları da oluyor. Genelde marka diye genellemeyiz ama genellediğimiz markalar arasında söyledikleriniz var. Kötü.

100 Hz VA tamamen ghosting sorunlu demek de garip bir yorum olmuş. 165Hz VA panel ViewSonic kullandım hafif Black smearing vardı. Ayarlardan ufak bir düzenleme çekince gözle görülmeyecek kadar aza indirgendi. Eğer kızılötesi gözleriniz yoksa anlamanız imkansız ghostingi, bazı modeller kronik onları hariç tutuyorum

Direkt bunu alabilirsiniz. Pivot model zorunlu ikinci monitör için.

Arkadaşın verdiği fiyat bandı için sadece bu seçenekler var. 60 Hz isterse onu bilemem

Game booster F/P monitörü MSI Dell kalitesinde değil tabii ki. Thull ise çok uzun ömürlü olmayacak bir marka sadece verdiğiniz fiyat bandı için özellikleri en iyi olan seçenek. Artı olarak şunu tavsiye edebilirim size şimdi denk geldim

100 Hz VA tamamen ghosting sorunlu demek de garip bir yorum olmuş. 165Hz VA panel ViewSonic kullandım hafif Black smearing vardı. Ayarlardan ufak bir düzenleme çekince gözle görülmeyecek kadar aza indirgendi. Eğer kızılötesi gözleriniz yoksa anlamanız imkansız ghostingi, bazı modeller kronik onları hariç tutuyorum
100 Hz üstü demiştim. Bazı modeller istisnai olabilir ama bu bütçede alabileceklerini farz edecek olursak anlayabilirsiniz.

Direkt bunu alabilirsiniz. Pivot model zorunlu ikinci monitör için.

100 Hz üstü demiştim. Bazı modeller istisnai olabilir ama bu bütçede alabileceklerini farz edecek olursak anlayabilirsiniz.
MSI PRO MP242C 23.6" 1 ms Full HD Curved Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
hocam bu nasıldır trendyilda fiyatı 2999 gösteriyor tam bütçemede uyuyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı