3 bin TL'ye PC için gamepad önerisi

Eskiden kullanıyordum tuşları R2 l2 çok sert ellerimi ağrıtıyordu.

Xbox kolunu severim daha rahat. Kolun linki varsa atabilir misiniz acaba?
Daha ucuz yer bulamadım Akakçeden baktım. Ben de 2.5kya almıştım galiba 2-3 ay önce. Ama kesinlikle yanında duracell veya kendi şarjlı pilini al. Yoksa pil sıkıntısı çekersin. Ben aldim 1 ay doğru dürüst oynamadım. 2.aydan sonra uncharted bitirdim ve tlou yarısındayken pil bitti. Gittim pil aldım 2 gün pili bekledim.

Ama dediğim gibi araştır dualsense 5 sorunsuzsa uyumlulukta pcde dualsense 5 al. Her kulvarda bence dualsense daha gelişmiş. Ama adaptive triggers gibi özellikleri pc de calisiyorsa al. Yoksa bir manası olmaz

Daha ucuz yer bulamadım Akakçe'den baktım. Ben de 2.5kya almıştım galiba 2-3 ay önce. Ama kesinlikle yanında Duracell veya kendi şarjlı pilini al. Yoksa pil sıkıntısı çekersin. Ben aldim 1 ay doğru dürüst oynamadım. 2.aydan sonra Uncharted bitirdim ve TLOU yarısındayken pil bitti. Gittim pil aldım 2 gün pili bekledim.

Ama dediğim gibi araştır DualSense 5 sorunsuzsa uyumlulukta PC'de DualSense 5 al. Her kulvarda bence DualSense daha gelişmiş. Ama adaptive triggers gibi özellikleri PC de calisiyorsa al. Yoksa bir manası olmaz.

Önerin için teşekkür ederim. Büyük ihtimalle Xbox alırım tek FIFA için alacağım için Xbox kolları daha rahat.

Önerin için teşekkür ederim. Büyük ihtimalle Xbox alırım tek FIFA için alacağım için Xbox kolları daha rahat.

Rica ederim. Hikayeli oyunlar ve EA FC 24 oynadım Xbox ile. Alısınca gercekten hos ve guzel oluyor. DualSense arastırdım ama baglantı degıl ama tıtresım tertık gıbı ozellıkleerını her oyunda kullanamıyormussun ve kullanmak ıcın de 3.part bır uygulama gerekıyormus. Izledıgım vıdeolar gercekse ugrasılmaz bence bır oyuna gırcem dıye kol ayarı vs yapmak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı