3 bin TL'ye RX 6800 ve R7 5800X sistem için kule tipi soğutucu mu yoksa sıvı soğutucu mu alınmalı?

Thermalright markasına ait bir soğutucu ve hava soğutma olarak alınabilecek en tepe modellerden bir tanesi. Uzun süre kullanımda bir problem yaşatmaz endişe etmeyin. Bu ürün zaten F/P bir ürün, şimdiye kadar indirime girdiğini görmedim.

Bir sorum daha var Corsair 4000D airflow kasa kullanıyorum ona uyumlu mudur?

Evet kasanıza çok rahat şekilde sığar endişe etmeyin.

Bunun yerine 1200 liraya burst Assassin almak F/P açısından daha iyi bir seçenek değil mi?

Phantom Spirit 7 ısı bakır borusu ile gelmekte, yani daha yüksek işlemciler için daha mantıklı seçenek Phantom Spirit olur. Ancak elbette Burst Assassin´de konu sahibinin işlemcisini soğutur. İleride daha yüksek işlemciler seçilir ise Phantom Spirit´i elinde bulundurması daha iyi olacaktır.

Ben hem bütçem için hem de biraz daha fazla garantiye almak istediğim için Phantom Spirit 120 SE'yi seçeceğim. Hepinizin desteği için teşekkürler.

2 fanlı kule tipi soğutucu götürür fakat ben Ultra soğutma istiyorum dersen sıvı soğutucu al. Benim tavsiyem kule tipi soğutucu alıp geri kalan parayı yemek

2 fanlı kule tipi soğutucu götürür fakat ben Ultra soğutma istiyorum dersen sıvı soğutucu al. Benim tavsiyem kule tipi soğutucu alıp geri kalan parayı yemek

Hocam Ultra soğutma istemiyorum vallahi sadece Core Performance Boost açıkken 75 derece olmasın mavi ekran vermesin yeter. Kalan para ile klavye ve mouse alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…