3 bin TL'ye RX 6800 ve R7 5800X sistem için kule tipi soğutucu mu yoksa sıvı soğutucu mu alınmalı?

Fiyatından ve markasından anlaşılıyor iyi olduğu. Bu sıvı soğutucuların her ay yapmam gereken bir bakımı var mı?

Sıvı daha iyi olur ama dandik almamalısın. Dandik alacaksan kule tipi al geç hocam.

Hocam kule tipinin performansı da o kadar düşük değil sanki. Onunda iyi olduğu yerler var. Sen direkt sıvı soğutucu mu al diyorsun.

Bunun yerine 1200 liraya burst Assassin almak F/P açısından daha iyi bir seçenek değil mi?

İsimini duydum fakat diğer arkadaş dandik alacaksan kule tipi al deyince kule tiplerine olumsuz bakmaya başladım.

Sıvı soğutucular kapalı sistem çalışır hocam ve herhangi bir bakım yapmana gerek yok. Arada bir radyatörün tozunu alsan yeterli olur.

Bu ismini bilmediğim boruların içinden sıvı falan aktarmama gerek yok değil mi?

Hayır hiçbir şey yapmana gerek yok, alıp takıyor ve kullanıyorsun.

Tamamdır teşekkür ederim. Açıkçası bu bütçem olan 3000 TL'nin bir kısmı ile klavye ve mouse almayı düşünüyordum, daha uygun ve güvenebileceğim bir sıvı soğutucu önerin var mı ve eğer sıvı soğutucu takarsam Core Performance Boost özelliğini açtığımda artık mavi ekran yemem değil mi?

Hayır mavi ekran yemezsin.

Peki hocam daha uygun ve güvenebileceğim bir sıvı soğutucu önerin var mı?

Aldığım hatada bu hocam.

WhatsApp Image 2025-01-11 at 20.12.32.jpeg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı