Merhaba arkadaşlar, kullandığım laptop 10 yıllık zamanın verdiği ısı ve kullanımdan dolayı kırılmalar aşınmalar ve parça tedariğinin olmayışıyla birlikte yokluk mucitlik getirir misyonuna girerek arayış içinde olmaya başladım 
Toshiba satallite S50T-A-10W marka ve modele sahip olan cihazım için.
LCD cover (orijinali alüminyum ama plastik baskıya bile hayır demem)
LCD çerçeve (orijinali parlak siyah ama mat plastik baskı bile işimi görür)
Alt kapak (Full plastik)
Üst kapak (klavye tarafı plastik, touchpad civarı alüminyum)
Parça sorunu yaşıyorum, açıkçası laptop parçalarıyla uydurma kasa ile masaüstü de yapılabildiğini biliyorum.
Hatta laptopumdaki bulunan işlemci ile günümüzdeki GTX1650 hatta RTX 3060 ekran kartlarıyla bile toplama oyuncu bilgisayarı yapılabiliniyor.
Gelelim asıl konuya, benim yaşadığım bu 4 parça sorunu ne yazık ki yedek parça olarak bulunamıyor.
Bende bu parçaları bulamadığım için 3boyutlu yazıcı ile basılabilir mi onu merak ediyorum, basılabilirse ya da basabileceğini iddia eden bir arkadaşımız olursa ücreti vs hiç sorun etmeden vereceğimi de açıkca söylemek istiyorum.
Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim
Toshiba satallite S50T-A-10W marka ve modele sahip olan cihazım için.
LCD cover (orijinali alüminyum ama plastik baskıya bile hayır demem)
LCD çerçeve (orijinali parlak siyah ama mat plastik baskı bile işimi görür)
Alt kapak (Full plastik)
Üst kapak (klavye tarafı plastik, touchpad civarı alüminyum)
Parça sorunu yaşıyorum, açıkçası laptop parçalarıyla uydurma kasa ile masaüstü de yapılabildiğini biliyorum.
Hatta laptopumdaki bulunan işlemci ile günümüzdeki GTX1650 hatta RTX 3060 ekran kartlarıyla bile toplama oyuncu bilgisayarı yapılabiliniyor.
Gelelim asıl konuya, benim yaşadığım bu 4 parça sorunu ne yazık ki yedek parça olarak bulunamıyor.
Bende bu parçaları bulamadığım için 3boyutlu yazıcı ile basılabilir mi onu merak ediyorum, basılabilirse ya da basabileceğini iddia eden bir arkadaşımız olursa ücreti vs hiç sorun etmeden vereceğimi de açıkca söylemek istiyorum.
Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim