M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #11 Tüm süper güçlere sahip olma süper gücü isteyip istediğimin gerçekleşmesi süper gücümle 3 dakika sınırının kalkmasını isterim.
Tüm süper güçlere sahip olma süper gücü isteyip istediğimin gerçekleşmesi süper gücümle 3 dakika sınırının kalkmasını isterim.
FsneSuyu Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.146 Çözümler 2 Yer EVREN 8 Nisan 2021 #12 Uçma ışınlanma, farklı evrenler var mı bakmak isterdim. Uzay dışı var mı vb.
botstepz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 4.262 Makaleler 1 Çözümler 9 8 Nisan 2021 #13 Bu konunun aslında hangi kategoride açıldığını bilmek isterdim.
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #14 İstediğim kişiyi uyutma gücü. Ne yapmak istediğimi anlamışsınızdır diye düşünüyorum. Bir şey yapmayacağım kızgın atmayın. Sadece beleş ETS alırım. Düşük bütçeli şaka işte.
İstediğim kişiyi uyutma gücü. Ne yapmak istediğimi anlamışsınızdır diye düşünüyorum. Bir şey yapmayacağım kızgın atmayın. Sadece beleş ETS alırım. Düşük bütçeli şaka işte.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Nisan 2021 #15 W.Heisenberg dedi: Her şeyi bilmek. Her şeyi bilirken, uçmak, görünmez olmak, kanser tedavisi, doğrulanamayan teorileri ve de Lehamam'ın adresini bulurdum. Genişletmek için tıkla... Beni en çok sondaki etkiledi. Herhalde görünmezlik olacaktır bu güç.
W.Heisenberg dedi: Her şeyi bilmek. Her şeyi bilirken, uçmak, görünmez olmak, kanser tedavisi, doğrulanamayan teorileri ve de Lehamam'ın adresini bulurdum. Genişletmek için tıkla... Beni en çok sondaki etkiledi. Herhalde görünmezlik olacaktır bu güç.
4 422470 Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 3.544 Çözümler 14 8 Nisan 2021 #16 W.Heisenberg dedi: Her şeyi bilmek. Her şeyi bilirken, uçmak, görünmez olmak, kanser tedavisi, doğrulanamayan teorileri ve de Lehamam'ın adresini bulurdum. Genişletmek için tıkla... Her şeyi bilince asla görünmez olunmayacağını ve asla uçulmayacağını öğrenmek çok kötü olur.
W.Heisenberg dedi: Her şeyi bilmek. Her şeyi bilirken, uçmak, görünmez olmak, kanser tedavisi, doğrulanamayan teorileri ve de Lehamam'ın adresini bulurdum. Genişletmek için tıkla... Her şeyi bilince asla görünmez olunmayacağını ve asla uçulmayacağını öğrenmek çok kötü olur.
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 8 Nisan 2021 #17 Her şeyi yapabilme gücüne sahip olurdum, uçma, 300 IQ vb. her şey bana gelirdi.
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #18 DDLAO dedi: İstediğim kişiyi uyutma gücü. Ne yapmak istediğimi anlamışsınızdır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
DDLAO dedi: İstediğim kişiyi uyutma gücü. Ne yapmak istediğimi anlamışsınızdır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 2 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #19 Sanırım mesaj kasmak için konuyu farklı bir kategoriye açıyordunuz ki moderatörler engellemiş. Geleceği görmek, ışınlanmak ve uçmak isterdim.
Sanırım mesaj kasmak için konuyu farklı bir kategoriye açıyordunuz ki moderatörler engellemiş. Geleceği görmek, ışınlanmak ve uçmak isterdim.
Rafi Hızlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 1.078 Çözümler 9 8 Nisan 2021 #20 Zamanda yolculuk. 3 dakika yeter de artar.