3 dakika hangi süper gücü seçip ne yapardınız?

Görünmez olmanın mümkün olduğunu düşünüyorum, bir bildiğiniz mi var uçmanın ve görünmezliğin olmayacağı hakkında. Ya da bir teori atın ve kanıtlayın.

Yazması basit zaten, ben de evrimin olmadığını yazdığımı düşünün ama bunu kanıtlayamadıktan sonra ne mantığı var?
Hocam her şeyi bilseniz kafayı yerdiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vallahi şaka, linçlemeyin ah!

Hocam her şeyi bilseniz kafayı yerdiniz.

Vallahi şaka, linçlemeyin ah!
Hocam her şeyi bilirsem kapasitemi nasıl artıracağımı da bilirdim. Mesela insanların beynini kendim için işlevselleştirirdim😂

Veya şöyle düşünün, HOI4 "'ya basıp "fuel" hilesini yazarsanız aynı şekilde ne kadar yakıt alırsanız kapasitenizde ona göre artıyordu.

Bir sorun var ben 3 dakikalığına değil sınırsız olmasını istiyorum süre sınırı 3dk 3dk bitince istediğim devam etmezse 3dk içinde istediğim yapılmamış yeni paradoks keşfettim.

Hocam her şeyi bilirsem kapasitemi nasıl artıracağımı da bilirdim. Mesela insanların beynini kendim için işlevselleştirirdim😂

Veya şöyle düşünün, HOI4 "'ya basıp "fuel" hilesini yazarsanız aynı şekilde ne kadar yakıt alırsanız kapasitenizde ona göre artıyordu.
Tamam da her şeyi bilseniz bir hayat amacınız kalmaz ki. Düşünsene. Her şey. Bak her şey. Evrenin sırrı çözülmüş. Devil May Cry güç fantezisine dönüşmüş hayat. Hayal edemeyiz biz ne olacağını.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı