3. dalga Türkiye'yi etkiler mi?

Arkadaşlar, cevaplarınız için çok teşekkür ederim. 3 sayfayı da okudum. Verdiğiniz cevaplar tahmin ettiğim gibi doğru çıktı. Bu dalga bizi garanti vuracak. Bu yolun sonu kümese gitmiyor. Daha da okumaya devam ediyorum.
 
Cesaret değil de yapılan uygulamalar tezat ta kaldığı için inandırıcılığı kalmıyor.
Size desem ki AVM de alışveriş yapabilirsiniz ama sahil de oturamazsınız. Hadi oradan dersiniz. Pasaport ve akıllı bileklik hazırlığı var diye duydum, BİM de alışverişe gidince pasaport gösterirsiniz artık :)
Bu olayda devletin de suçu var ben bunu kabul ediyorum dalga geçer gibi iş yapıyorlar. Ama benim anlatmak istediğim insanların kendi canını ve sevdiklerinin canını hiçe sayması. Ölümden bahsediyoruz kolay mı bu kadar. İnsanlar kurallara uysaydı belki şu an biraz daha iyi bir durumda olabilirdik bir günde en az 50.000 vaka olmazdı. Pasaport istememin sebebi yurt dışı hayalimin olması, bim değil.
 
Bu olayda devletin de suçu var ben bunu kabul ediyorum dalga geçer gibi iş yapıyorlar. Ama benim anlatmak istediğim insanların kendi canını ve sevdiklerinin canını hiçe sayması. Ölümden bahsediyoruz kolay mı bu kadar. İnsanlar kurallara uysaydı belki şu an biraz daha iyi bir durumda olabilirdik bir günde en az 50.000 vaka olmazdı. Pasaport istememin sebebi yurt dışı hayalimin olması, BİM değil.

Pasaportunuz hazır. _116497106_78f8a5b7-9ad4-434b-a273-eaa68104c6e7.jpg
 
Zorla aşı yaptırmıyor değil, seni zora koşuyorlar. Zorla yok misal, sana diyeceğim ki, aşı vurulursan pasaportunu gel al, her yerde gezmen serbest, aşı vurulmazsan evden çıkma, çıkarsan maaşından çok para cezası tekrarında hapis cezası. Pasaport harici şimdi ki yasaklarda aynısı. Kimse zorla evinde durmuyor, herkes gönüllü duruyor değil mi?
Tabi ki çıkanlara ceza verilecek. Söylediğiniz şeyleri düşünerek söylediğinizden emin değilim. Her yerde bas bas bağırıyorlar. Dışarı çıkmayın diye. Sen aşı olmayı kabul etmiyorsan virüse karşı bağışıklık kazanmayı kabul etmiyorsan tabi ki evinde oturacaksın. Tabi ki diğer insanların canını tehlikeye atmamak için oturacaksın. İnsanlara dışarı çıkmaları için izin verdiklerinde ne olduğunu hepimiz gördük. Önlem alma şartıyla verdikleri izin bi ton insanın plajlara maskesiz akın etmesiyle sonuçlandı. Eğer ülkenin hatta dünyanın iyiliği için evde oturulması şartsa tabi ki oturacaksın. Tabi ki bu kurala uymaz isen ceza yiyeceksin. Ayrıca sen nereden gördün aşı vurulanların serbestçe dolaşabileceğini. Ben ilk defa senden duydum.
 
Tabi ki çıkanlara ceza verilecek. Söylediğiniz şeyleri düşünerek söylediğinizden emin değilim. Her yerde bas bas bağırıyorlar. Dışarı çıkmayın diye. Sen aşı olmayı kabul etmiyorsan virüse karşı bağışıklık kazanmayı kabul etmiyorsan tabi ki evinde oturacaksın. Tabi ki diğer insanların canını tehlikeye atmamak için oturacaksın. İnsanlara dışarı çıkmaları için izin verdiklerinde ne olduğunu hepimiz gördük. Eğer ülkenin hatta dünyanın iyiliği için evde oturulması şartsa tabi ki oturacaksın. Tabi ki bu kurala uymaz ise ceza yiyeceksin. Ayrıca sen nereden gördün aşı vurulanların serbestçe dolaşabileceğini. Ben ilk defa sende duydum.

Çok haklısınız.
 
Tabi ki çıkanlara ceza verilecek. Söylediğiniz şeyleri düşünerek söylediğinizden emin değilim. Her yerde bas bas bağırıyorlar. Dışarı çıkmayın diye. Sen aşı olmayı kabul etmiyorsan virüse karşı bağışıklık kazanmayı kabul etmiyorsan tabii ki evinde oturacaksın. Tabi ki diğer insanların canını tehlikeye atmamak için oturacaksın. İnsanlara dışarı çıkmaları için izin verdiklerinde ne olduğunu hepimiz gördük. Önlem alma şartıyla verdikleri izin bir ton insanın plajlara maskesiz akın etmesiyle sonuçlandı. Eğer ülkenin hatta dünyanın iyiliği için evde oturulması şartsa tabii ki oturacaksın. Tabi ki bu kurala uymaz isen ceza yiyeceksin. Ayrıca sen nereden gördün aşı vurulanların serbestçe dolaşabileceğini. Ben ilk defa senden duydum.

Turizm sezonu virüs tatile mi çıktı? Yazın yasak mı vardı. İngiltere Fransa pasaportları dağıtıyor. Bizdekinin rengi de sarı olacak diye duydum dedim, gördüm demedim.
Herkesin kendine kalmış, evsiz adama niye dışardasın diye 3150 TL ceza kesene söylersiniz yiyorsa millet vekiline kessin o cezayı.
Yeni gelir kaynağı olmuş, kes cezayı hazineye para girsin ayrıca insanları evlere kapatıyorsan, su elektrik doğalgaz yiyecek içecek vs. masraflarını da karşılayacaksın, mecbursun. Mecbur değilim diyorsan kimseyi evde kaderine mahkum edemezsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Biliyorsunuz ki 3. dalga için uyarılar, tedbirler, önlemler peş peşe geliyor. Çoğu ülkede sert ve sıkı tedbirler tekrar geldi. Dsö, 2021 3. dalga için uyardı. Diğer ülkelerde tablolar kötüye gidiyor. Bizde de vakalar sözde düşüyor. Bizim için de uyarı yapılmış. Sizce 3. dalga bizi vuracak mı?

Bizimkiler üniversiteleri kafe ve restoranları açma derdinde 3. dalga çoktan geldi Türkiye'ye. Test sayısı düşürüldü vaka düşük gözüksün diye halkını kandıran ülkede yaşıyoruz.
 

Geri
Yukarı