3. dalga Türkiye'yi etkiler mi?

Turizm sezonu virüs tatile mi çıktı? Yazın yasak mı vardı. İngiltere Fransa pasaportları dağıtıyor. Bizdekinin rengi de sarı olacak diye duydum dedim, gördüm demedim.
Herkesin kendine kalmış, evsiz adama niye dışardasın diye 3150 TL ceza kesene söylersiniz yiyorsa millet vekiline kessin o cezayı.
Yeni gelir kaynağı olmuş, kes cezayı hazineye para girsin ayrıca insanları evlere kapatıyorsan, su elektrik doğalgaz yiyecek içecek vs. masraflarını da karşılayacaksın, mecbursun. Mecbur değilim diyorsan kimseyi evde kaderine mahkum edemezsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam devletin parası mı var borçları ödüyorlar şimdi vergilerle bence de herkesi dışarı salacan hastane masraflarını karşılamayacaksın ölen ölsün kalan bize yeter.
 
@Spooderman devlette para b** da sana bana yok. Birilerinin bir taraflarını yalaman lazım rahat yaşamak için. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti, nasıl parsı olmaz? En büyük 20 ekonomiden birisi.
Borçları ödemek için para basıyorlar bizim malımızın değeri düşüyor ve devlet gizlice vergi toplamış oluyor. Gerçekten yolsuzluk Türkiye tarihinin yarası.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı