3 defa mezuna kalınınca ne yapılmalı?

Merhaba. 3 kere sınava girdim. İstediğim bölümü kazanamadım. 4.’ye hazırlanıyorum. YBS istiyorum. Maalesef 3 yıl boyunca pek çalışmadım. En son EA ham 130 bin yaptım. Temelim yok. Tavsiyelerinizi yazabilir misiniz?
@sanes
@333365
Hedefinizi küçültmeniz en doğru yol olacaktır.

Hocam çalışsam herhalde en kötü 50 bin yapardım. Olmadı işte.
Hocam, buradaki sorun şu bu sene çalışacağınızı nereden çıkardınız? Önceki 3 yıl için çalışmayacağım dememişsinizdir, yine bir müddet sonra çalışmayı salacaksanız kendinizin farkına varıp şimdiden kararınızı verin. Kendinizi kandırmayın, çalışacaksanız motivasyonunuzu kaybetmemeye odaklanın.

Hocam, buradaki sorun şu bu sene çalışacağınızı nereden çıkardınız? Önceki 3 yıl için çalışmayacağım dememişsinizdir, yine bir müddet sonra çalışmayı salacaksanız kendinizin farkına varıp şimdiden kararınızı verin. Kendinizi kandırmayın, çalışacaksanız motivasyonunuzu kaybetmemeye odaklanın.
Canım öyle istiyor çünkü. Bu yıl ders çalışacağım.

Sanayiye git, zanaat öğren diyen arkadaşlar bunları hemen yapıpta milyoner olunacağını falan zannediyor herhalde. 3 sene boyunca yatmış olabilir, önemli olan bu sene.

Hatalarınızın farkına hepimizden çok varmışsınızdır. Sınavı tecrübe etmişsiniz bu sizin için büyük bir avantaj. EA'dan hazırlanmak zor değil.

TYT Türkçe ve matematik çalışması ile başlayalım hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı