Konu maddiyat değil burada elde edilmek istenen başarı insan 1 hata yapar ders çıkarır 2 yapar demek ki ders çıkaramamışım der 3. de neyin dersini çıkaracak matematiksel olarak ilk 500 imkansız. Bir de diyor ki çalışıp ilk 500 gireceğim 3 sene nerdeydi bu kişi madem çalışacaksın hedefini ona göre belirle.
Hocam üç sene önceye gidelim, siz ne yapıyordunuz? Veya ben ne yapıyordum? Bu sene sınava gireceğimi bile bile gezip tozuyordum. Emin ol derece öğrencileri de öyleydi hocam, sadece son sene veya mezun senelerinde telefonları bilgisayarları çöpe atıp sosyal hayatlarını kısıtlayıp tabiri caizse hayvan gibi ders çalıştılar.
Hocam zaten Türkçem iyiydi. Nasıl oluyorsa bu sınav matematik netim Türkçe netimi geçiyordu az daha.
Bende de öyle durumlar yaşandı hocam bu sınavı düşünmeyin artık geçti gitti. Bu seneye odaklanın. Nasıl çalışabileceğinizi bilmiyorsanız yardımcı olabiliriz. İlk bir milyona bile giremezsin diyen arkadaşlara da hiç bakmayın bile, bu sınavın ne olduğunu ve nasıl kazanıldığını bilmiyorlar.
@Nisshin