Benim dileğim kabul edilmişti cin tarafından. Bu yüzden yedek cinin yetkisi ile dilekleri geri getiriyorum. Kendi şartlarım olan dilekleri donduruyorum. Yedek cini klonluyorum.
Sen yedek cin misin?
Benim dileğim kabul edilmişti cin tarafından. Bu yüzden yedek cinin yetkisi ile dilekleri geri getiriyorum. Kendi şartlarım olan dilekleri donduruyorum. Yedek cini klonluyorum.
Senin kopyan olan yedek cin dilemiştin. Ve kabul olmuştu. Şimdi ise her 10 saniyede kendini kopyalayan sistemi etkinleştirdim. 2'li onay sistemi aktif ve benim dışında kimse onu kullanamaz. Kendime dokunulmazlık veriyorum ve cini benden başka kimse yönetemez. Dokunulmazlığa da 2'li doğrulama ekliyorum ve kendi rızam haricinde kapatılmasını engelliyorum.Sen yedek cin misin?
Senin kopyan olan yedek cin dilemiştin. Ve kabul olmuştu. Şimdi ise her 10 saniyede kendini kopyalayan sistemi etkinleştirdim. 2'li onay sistemi aktif ve benim dışında kimse onu kullanamaz. Kendime dokunulmazlık veriyorum ve cini benden başka kimse yönetemez. Dokunulmazlığa da 2'li doğrulama ekliyorum ve kendi rızam haricinde kapatılmasını engelliyorum.
Zenginlik
Zenginlik
Zenginlik.
Kabul, oyunlarda deli gibi para basıyorsun.
Kabul, güzel bir taş buldun ve onu eşin olarak görüyorsun.
Kabul, ülkemiz artık güney yarım kürede.
Kabul, İspanya devletinin başına Efe Aydal geçti.
Kabul, 9 yıl önce çıkmış ekran kartı stokları geldi.
Kabul, Kurtlar vadisi farklı bir isimle yeniden başladı.
İlk 2 kabul güzeldi de, sonuncusu olmadı ama.
1- Dünyadaki yoksulluk bitsin.
2- Tüm hayvanlara barınma yemek sağlansın.
3- Yüz kızartan/korkunç suçlar sona ersin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.