3 farklı antivirüs programını aynı anda kullanmak sıkıntı olur mu?

Douuuuuuuuu35

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, bir şey sormak istiyorum. Şu an 3 farklı antivirüs programını aynı anda kullanıyorum. Sizce bu zararlı bir şey mi? Yani birbirlerini etkileyebilirler mi?

-Kaspersky Plus.
-ESET Smart Security.
-Hitman Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merkez Bankası'nı mı koruyorsun be mübarek.

Bişey olmaz. Koruma iyidir diyeceğim ama gerekli bilgiyi Kaspersky burada vermiş;

Antivirüsler çakışabilir, hatta Kaspersky'ı yüklerken çakışabilecek programları algılıyor ve silip silmeyeceğini soruyor. Bence Kaspersky dışında hepsini sil, Kaspersky Plus varmış bir de. O koruma sana yeter de artar. Hem boşa RAM ve İşlemci yer.

Merhaba, bir şey sormak istiyorum. Şu an 3 farklı antivirüs programını aynı anda kullanıyorum. Sizce bu zararlı bir şey mi? Yani birbirlerini etkileyebilirler mi?

-Kaspersky Plus.
-ESET Smart Security.
-Hitman Pro.

Windows'un guncelse güncellemeleri düzgün zamanında yapıyorsan, Windows Defender gayet yeterlidir, çünkü kendisini son 2-3 yılda çok fazla geliştirdi. İllaki olsun diyorsan sadece Kaspersky işini görecektir.

Merkez Bankası'nı mı koruyorsun be mübarek.

Bir şey olmaz. Koruma iyidir diyeceğim ama gerekli bilgiyi Kaspersky burada vermiş;

Bir hafta önce bilgisayarıma RAT girdi o yüzden fazla tedirginim bu yüzden 3 AV kullanıyorum fakat ikisini silmeliyim galiba çünkü normal hard diskimi zorluyor gibi sanki

Antivirüsler çakışabilir, hatta Kaspersky'ı yüklerken çakışabilecek programları algılıyor ve silip silmeyeceğini soruyor. Bence Kaspersky dışında hepsini sil, Kaspersky Plus varmış bir de. O koruma sana yeter de artar. Hem boşa RAM ve İşlemci yer.

ESET falan silmeliyim değil mi? Sadece Kaspersky yeterli bence de

Technopat Haberler

Geri
Yukarı