3 GB RAM bilgisayara Windows 10 yüklenir mi?

Random İsim

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

Size bir konuda danışmak isterim. Aşağıda verdiğim bilgisayar bilgilerine bakılarak Windows 10 yükleyebilir miyim? Kaldırır mı?

Şimdiden teşekkürler.

Not: Bilgiler yetersiz ise lütfen belirtin.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (5).png
    27,5 KB · Görüntüleme: 176
Bende 13 yıllık işlemci ile kullanmış biriyim ve karşılaştırarak yorum yapıyorum kafama göre yapmıyorum. Anakartı LGA775, işlemci desteğinden bakabilir öğrenebilirsin. 800 Mhz Ram destekliyor. Bu arkadaş sisteminin farkında, şimdi Anakartının desteklediği sata belli iken SSD'den maximum verim alamaz. Sisteminin de eski olduğunu farkında, çok hızlı bir bilgisayar olsun demiyor iş görür mü sorusu anlıyorum burada. Herkes her şeyi biliyor ama kimse bilmiyor kafadan sallıyor gibi konuşuluyor burada en çok ona kuruluyorum. 775 pin Anakartların ve işlemcilerin hepsini biliyorum. Sen daha bilgisayar görmemiştin o zamanlarda.

Doğru anlamışsın, ama neden şimdi anlaşamadık onu düşünüyorum.

2 yaşında bilgisayarla tanıştım. Yaşım 17.
Babam 3 yaşına gelirken bilgisayar kullanmayı öğretmişti, 6 yaşından beridir bilgisayarlara dair sürekli bir şeyler okurum.

Alanım sayılabilir, babamın alanı olduğu için küçüklüğümden beridir aşinayım.
Bilip bilmeden konuşmuyorum.

3 GB RAM olur mu diyen bir çocuğa gidip SSD almak demek, sınavda soruyu okumadan çözmeye çalışmak gibi bir şey. Konu sahibinin önce ne istediğini ve ne yapabileceğini anlamak lazım. Bu adam SSD almayı biliyor bence ama alacak bütçe yok, olsa 3 GB RAM yeter mi demez. 3 GB RAM yeter diyen birisine direkt SSD al diyemezsin. O anakartın SATA desteği de belliyken, ucuz 2. el RAM ile kurtarılabilir mi düşünmeden cevap vermemek gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Size bir konuda danışmak isterim. Aşağıda verdiğim bilgisayar bilgilerine bakılarak Windows 10 yükleyebilir miyim? Kaldırır mı?

Şimdiden teşekkürler.

Not: Bilgiler yetersiz ise lütfen belirtin.

Kaldırmaz, 2 GB RAM'i zaten masaüstünde harcıyor. Windows 8.1 kullan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…