3 GB RAM ile Windows 8.1 64 Bit kurulur mu?

baran_glados

Hectopat
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. 3 GB RAM var PC'de fakat artık biliyorsunuz, 32 Bit devri kapandı. Artık hiçbir şey desteklemiyor neredeyse. Ben Win 8.1 64 Bit kurabilir miyim? İşlemci Intel Pentium E2160, RAM 3 GB RAM var. Sizce 64 bir kurmalı mıyım?

Merhaba arkadaşlar. 3 GB RAM var PC'de fakat artık biliyorsunuz, 32 Bit devri kapandı. Artık hiçbir şey desteklemiyor neredeyse. Ben Win 8.1 64 Bit kurabilir miyim? İşlemci Intel Pentium E2160, RAM 3 GB RAM var. Sizce 64 bir kurmalı mıyım?

Hocam Windows 8.1 embedded industiry Pro kurun daha iyi olur bende öyle kullanıyorum

Windows 8.1 extreme lite gibi versiyonları var ben onları kullanıyorum 250 mb ram kullanıyor boşta ama dil ingilizce denetim masasından Türkçe yapıyorum çok kullanışlı oluyor. işlemci iyi sizin donanımda kasmadan kullanılır.

O zaman sorun olmaz kurabilirsin.

Evet kurulur ama işlemci pek bilindik değil kasarmı bilmiyorum formatlayıp senin öğrenmen lazm.

Windows 8.1 Pro 64 Bit kurdum ve gayet çok hızlı flash bellekten boot üzerinden aşırı bir temiz kurulum yaptım ve çok hızlı lisansını etkinleştirdim gayet akıcı kasma falan olmadı şu ana denk cevaplarınız için teşekkür ederim ♥

Dosya Ekleri

• son..png
    son..png
    85,9 KB · Görüntüleme: 87

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı