Netlerin artmıyor diye çalışmaman ve çalışmadığın için netlerinin artması orantılı zaten. Doğru çalışma ile net artışının olmaması imkansız.Netlerim artmıyor diye ders çalışamıyorum tam.
hocam ara verince pişmanlık duyuyorum.Birkaç gün tazelenmek için tamamen ara verebilirsiniz. Yok vermek istemiyorum derseniz de sevdiğiniz dersleri çalışın güne başladığınızda, gerisi gelir zaten.
Ders çalış. İnan bana başka hiçbir yolun yok. Bir daha mezuna kalırsan bu iş çok zor olur ve pişman olursun, hemde çok.Merhaba. YKS öğrencisiyim fakat üç gündür ders çalışamıyorum. Mezunum, dershaneye gidiyorum. Sürekli bitkinlik, sürekli yorgunluk var. Ne yapmalıyım? Netlerim artmıyor diye ders çalışamıyorum tam.
hocam artmadı dediğim evet arttı ağustosta 30 netti şuan 55 lerde ama çalışmama rağmen az arttı ve dikkatim acayip dağılıyor.Netlerin artmıyor diye çalışmaman ve çalışmadığın için netlerinin artması orantılı zaten. Doğru çalışma ile net artışının olmaması imkansız.
Ders çalış. İnan bana başka hiçbir yolun yok. Bir daha mezuna kalırsan bu iş çok zor olur ve pişman olursun, hem de çok.
Şimdi deneyeceğim ozaman hocam inşallah yarar.@RFCkuso çalışma ortamınızı değiştirin o zaman bir süre. Kütüphaneye gidin, mutfakta vesaire çalışın. Ya da günlük planlamalar yapın kendinize küçük küçük, mesela şimdi oturup 4 test problem çözücem, tyt biyolojiden mayozu bitireceğim gibi gibi.
Eninde sonunda çalışmaktan baska yapabileceğimiz bir şey yok.
Kusura bakmayın hocam, yorgunluğun azizliğine uğrayıp size cevap vermeyi unutmuşum.hocam artmadı dediğim evet arttı ağustosta 30 netti şuan 55 lerde ama çalışmama rağmen az arttı ve dikkatim acayip dağılıyor.
Hocam haklısınız ama herkes netlerde beni geçiyor ve çalışmamın karşılığını alamadığımda moralim bozuluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.