3 günlük split program ile gelişilir mi?

knko

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400F @ 2.60GHz (2.59 GHz)
Meslek
ÇİFTÇİ
Spora yeni başladım ilk ay fullbody yaptım üyeliğim bitti, şu an spor salonuna ise haftada Max 3 gün gidebiliyorum, split yapmayı düşünüyorum, olur mu kararsızım, pazartesi: Göğüs kol bacak çarşamba: Sırt omuz cuma: Göğüs kol yapmayı düşünüyorum, diğer hafta sırt omuz pazartesi cuma olacak göğüs kol çarşamba bacak yine aynı günler haftada 2 kere gelişilir mi öyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Spora yeni başladım ilk ay fullbody yaptım üyeliğim bitti, şu an spor salonuna ise haftada Max 3 gün gidebiliyorum, split yapmayı düşünüyorum, olur mu kararsızım, pazartesi: Göğüs kol bacak çarşamba: Sırt omuz cuma: Göğüs kol yapmayı düşünüyorum, diğer hafta sırt omuz pazartesi cuma olacak göğüs kol çarşamba bacak yine aynı günler haftada 2 kere gelişilir mi öyle.

Sizin gelişmeniz sadece antrenman programınıza bağlı değil. Bunun yanında birçok etken daha var. Uyku kaliteniz hormon dengeleriniz diyetiniz vb. Size vereceğim tavsiye internette güzelce bir araştırma yapıp kendinize uygun antrenman programınızı ve diyetinizi oluşturmanız. Eğer diyosanız ben onlarla uğraşmak istemiyorum bilinir güvenilir spor influncer'lerinden pt alabilrsiniz.

Yapılabilir de fullbody'den devam derdim ben. Fullbody sadece bir adaptasyon programından ibaret değil her seviyede kullanılabilir harika bir program. Ben de kullanıyorum. Haftada 3 kere gidiyorum. Sadece 3 kere gidebildiğimden değil en iyi program fullbody olduğundan ve başka şeylere daha çok vaktim olduğundan kullanıyorum. En uzun idmanım da 60-70dk sürüyor bazıları fullbody çok uzun sürüyor diyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı