3 hafta rapor alınabilir mi?

Regalor

Decapat
Kasım ayı nakillerinde acele ile yanlış bir karar alarak nakil istedim ve çok pişman oldum. Bu hafta yeni okula mecburi başladım ve bir ay beklemem lazım. Tam sene ortasında ortam vs. değişmek hiç iyi olmadı düzenim şaştı ve sınav öğrencisiyim. Bu hafta bitince kalacak 3 hafta yani 15 okul günü. Bu sürede rapor alsam okula gitmesem hem evde çalışmış hem de düzenim şaşma mış olur. Ocak ayında nakil alıp eski okula dönerim ve o şekilde devam ederim diye düşünüyorum. Bu şekilde yaparsam toplam 3 özürsüz 16 özürlü devamsızlığım oluyor. Rapor bizim yurttaki arkadaşlar filan rahatça alıyordu. Gelelim soruya 3 hafta nasıl rapor alabilirim ve sizce mantıklı mı bu fikir?

Ne diye alcaksınız?
İşte soru bu.Nasıl bilmiyorum ama okuldaki arkadaşlar alıyordu bende dürüstce anlatsam verirmi acaba?

3 hafta rapor alamazsınız. Ameliyat vs. olmadığınız sürece maksimum 1 hafta alabilirsin. 1 hafta sonra tekrardan rapor alabilirsin.

Hocam her hafta ayrı ayrı alırım sıkıntı olmazda ama veririmi 3 hafta art arda.

İşte soru bu.Nasıl bilmiyorum ama okuldaki arkadaşlar alıyordu bende dürüstce anlatsam verirmi acaba?

Hocam her hafta ayrı ayrı alırım sıkıntı olmazda ama veririmi 3 hafta art arda.
Vermezler, poliklinik hastaneler oluyor özel, onlardan para karşılığı alabiliyorsun. Yasal değil böyle bir rapor alma süreci bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı