3 haftada 20 kilo nasıl verilir?

zagor123

Hectopat
İş başvurusu için 3 haftada 20 kilo vermem nasıl yaparım? Uzun süredir evde olduğum için 110Kg'ya çıktım. Öncesinde 80 civarıydım. 90'a inmem gerek. Kilo almamdaki en büyük sebep hareketsizlik, yürüyüşle beraber ne yaparsam kilo vermeyi destekler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Basit cevap: veremezsin. En azından sağlıklı bir biçimde.

Kendimden örnek vereyim 40 günde 2 günde 1 spor ve neredeyse aç kalarak diyet yaparak 10 kilo verebildim. Çok zor bir durum hocam hem 3 hafta diyorsun hem 20 kilo

Verilme sansi olsa bile verilmemesi gerekir. Bu kadar hizli sekilde fazla kilo kaybinin saglik sorunu yaratma ihtimali yuksek. Kas yapayim derken goz cikarmayin derim yerinizde olsam.

3 haftada 20 kilo pek mümkün değil ama 10 15 kilo civarını doğru teknikleri uygularsan verirsin ben 1 haftada 5 kilo verdiğim için sana bazı ipuçları verebilirim.

Öncelikle şekerin her türlüsünü hayatından çıkarıcaksın bu süreçte çok halsiz olursun falan ama işin sonunda kilo verirsin. Meyveler gibi sağlıklı şeker içeren besinleri bile tüketme şekeri komple hayatından çıkar.

Günde 500 ila 1000 kalori civarında tüket daha üstüne çıkma ve bu toplam kaloriyi 3 öğüne böl. Tek öğünde 1000 kalori falan alma 3 öğüne böl ki metabolizman yavaşlamasın çünkü sabah kahvaltıda 1000 kalorinin tamamını alırsan günün geri kalanında yemek yiyemeyeceğin için akşama doğru acıkcacaksın ve vücut metabolizmayı yavaşlatacak bu da doğal olarak kilo kaybını yavaşlatacak.

Düzenli spor yap günde 1 2 saatini spora ayır 2 saatin üstüne çıkmaya gerek yok.

Diyetin protein ağırlıklı olsun, çok az miktarda zeytinyağı ve tereyağı gibi hayvansal yağ tüket sağlıksız yağlardan uzak dur, karbonhidrat tüketmemeye çalış ama illa yiyeceksen şöyle bir parça ekmek yiyebilirsin, yemesen daha iyi olur tabii ama bazı insanlar dayanamıyor.

Yiyeceğin şeyin önce internetten kalorisine besin değerlerine bak ona göre hesabını yap sonra ye.

Suyu çok abartma günde 3 4 litre su yeterlidir, fazla su içersen kilo vermen yavaşlayabilir. Miden boş kalacağı için su içerek açlığını bastırmak isteyebilirsin ona dikkat et.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı