3. Lig'de Afgan Hakem!

Vatandaşlık vermezsin, geçici oturma izni verirsin ve bu "oy" kullanamalarını engeller - bunu anlamamak için saltbae'nin şaplakladığı bir şey olmak gerekir safi.

Senin hukuki konularla alakan USB civarında galiba, "verilen haklar geri alınmaz" diye bir şey var ve "bir şey"lerin iptalini zorlaştırıyor.

Çaktın köfteyi? Çakmadıysan, üzgünüm ama az önce sesi buraya geldi.

Sen az önce yazılana cevap veremeyeceksen buralarda daha yazma, olmuyor böyle, istikrarsızlık iktidarsızlık falan çeşitli problemler ortaya çıkar bak, nerede o kırbaç cehaletini yeneceğim adamı? Hadi git bakalım Kabil'e de bi Abil'le aranı düzelt - bak 3 kitap öncesi espiri, anlaman için dua ederim net.

ZCPS21, Reaswe buraları kaçırdınız ya, yani ofsaytlar, kırmızı kartlar havada uçuştu, how I met your father'a döndü olay, alcağınız olsun.

Arkadaşlar, düşünüyorum da bence işinde başarılı biriyse sorun olmaz gibime geliyor. Sonuçta vasıflı her türlü elemana ihtiyacımız var ve aynı şekilde bunu Avrupa'da yapıyor. Mesela Almanya'da turist vizeniz varsa ve iş bulursanız ülkede kalabiliyorsunuz. Vasıfsız eleman olmasından ziyade vasıflı eleman olmasını tercih ederim. Henüz hakem hakkında hiçbir şey bilmiyoruz. Belki CV'si sağlam olan hakemdir, bunu bilemeyiz. Bence ön yargıları bir kenara bırakalım.

Bu ülkede Afgan milletvekili adayı çıktı şaşırmıyorum.

Her ırk eşit değildir. Ben Türklük üstün bir ırk demiyorum ama Afgan ırkı en dip olabilir.

İşini beceremezse lafımızı ederiz. De adam Afgan diye neden laf ediyoruz ki? Afgan doktor olsa hastanede gittiğiniz adam ona da mı laf edeceksiniz? Tamam gitsinler de hırsızı tacizcisi gitsin vasıflı elemanlar değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…