3. Lig'de Afgan Hakem!

:D.
Zaten savaş vardı. Milyonlarca insan öldü ve şu an hala onlarca terör örgütü ve bir sürü ülke Suriye'de.
Vatandaşlık verilenlerin vatandaşlıkları bir yasa il iptal edilebilir. Demografik yapı bir ülkenin en önemli kilometre taşlarındandır.
Vatandaşlık vermezsin, geçici oturma izni verirsin ve bu "oy" kullanamalarını engeller - bunu anlamamak için saltbae'nin şaplakladığı bir şey olmak gerekir safi.

Senin hukuki konularla alakan USB civarında galiba, "verilen haklar geri alınmaz" diye bir şey var ve "bir şey"lerin iptalini zorlaştırıyor.

Çaktın köfteyi? Çakmadıysan, üzgünüm ama az önce sesi buraya geldi.

@Azulaa, toplum eğilimleri değişmediği müddetçe baştakinin değişmesi çok da bir anlam ifade etmiyor. Millet olarak bu meseleye yaklaşımımızı daha da derinleştirmedikçe başa kim gelirse gelsin çözüme kavuşamayız.

Bir toplum aşağıdan yukarı ihya olur, yukarıdan aşağı ise imar edilir.
Sen az önce yazılana cevap veremeyeceksen buralarda daha yazma, olmuyor böyle, istikrarsızlık iktidarsızlık falan çeşitli problemler ortaya çıkar bak, nerede o kırbaç cehaletini yeneceğim adamı? Hadi git bakalım Kabil'e de bi Abil'le aranı düzelt - bak 3 kitap öncesi espiri, anlaman için dua ederim net.

ZCPS21, Reaswe buraları kaçırdınız ya, yani ofsaytlar, kırmızı kartlar havada uçuştu, how I met your father'a döndü olay, alcağınız olsun.

Arkadaşlar, düşünüyorum da bence işinde başarılı biriyse sorun olmaz gibime geliyor. Sonuçta vasıflı her türlü elemana ihtiyacımız var ve aynı şekilde bunu Avrupa'da yapıyor. Mesela Almanya'da turist vizeniz varsa ve iş bulursanız ülkede kalabiliyorsunuz. Vasıfsız eleman olmasından ziyade vasıflı eleman olmasını tercih ederim. Henüz hakem hakkında hiçbir şey bilmiyoruz. Belki CV'si sağlam olan hakemdir, bunu bilemeyiz. Bence ön yargıları bir kenara bırakalım.

Biz yabancı hakem derken bunu kast etmiyorduk...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu ülkede Afgan milletvekili adayı çıktı şaşırmıyorum.

@Rivai, Avrupa da aynısını size yaptığında kime söveceksiniz?

@GluLU, bu meseleyi ırktan bağımsız gözlemliyorum. Hiçbir ırkın birbirine bir üstünlüğü yoktur.

Şurada hepinize DNA testi yaptırsak çoğunuz çok büyük ihtimalle Türk bile değildir. İmkânımız olsa da yaptırsak da yüz ifadelerinizi görsek...

Her ırk eşit değildir. Ben Türklük üstün bir ırk demiyorum ama Afgan ırkı en dip olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı