3 Mayıs Türkçülük Günü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ülkede Türk'üm demek ırkçılık ama başka bir ırktan olduğunu söylemek ırkçılık değil. Çünkü barbarmışız. Barbar kelimesinin kökeni "barbarian"dır ve yabancı demektir. İlk önce bazı şeyleri öğrenmemiz lazım. Daha almamız gereken çok yol var.

İyi bari bu konu altında "Ermeni ite bakar fikir edinir , it Ermeniye bakar şükür edinir" gibi aşırı ırkçı ve aptalca dizeler paylaşılmamış. İnternette çoğu arkadaşın böyle günleri kutlama şekli böyle olduğundan ırkçılık yaftası kolay yapıştırılabiliyor. Bu aradam Türküm demeyle ırkçı olunmaz ama yukarıdaki gibi dizileri paylaşarak olunur bilginize.

Kardeşim, ben Türküm, Türklüğü seviyorum, ırk severim. Irkçı olsam ırkçı olanlar gibi, arkadaşlarımdan ırkçılar da var, söverim burdan.

Ayrıca bizim ülkedeki Türkçü ve ırkçı olanların %90 ı, Çinlilere, Abdlilere, Ermenilere, Kürtlere, İngilizlere ırkçıdır, tüm ırklara değil.

Türkçülük, Türk ırkının diğer tüm ırklardan üstünlüğünü kabul eder.

Böyle bir şey yok, siz nereden çıkarıyorsunuz böyle bir şey olduğunu acaba ? Türk yazarken t harfini büyük yazıyorsun ama Kürt yazarken özen bile göstermiyorsun. Bu bile o ırka duyduğun saygının ne kadar olduğunu gösteriyor. :)
Saygı göstermiyorum ondan sanırım. Böyle bir şey yok diyorsun az kanıt koy şuraya ondan sonra konuş. Ne mutlu Türk'üm diyene!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı