3 Mayıs'ta sınavlar olur mu?

Vakaların en az 30.000 olması gerek bence, sınav yapmaları için. Ve ne yalan söyleyeyim 50.000 vaka varken sokağa çıkmak bile delilik.
Arkadaşlar sınavlar ertelenecek kasmayın bu kadar turizm geliyor ertelememeleri imkansız. Vakalar düşsün ki turizm açılsın. Bu arada tam kapanma gelecek sanırsam link bırakıyorum:
Evet işte tam aradığım cevap. Turizm için vakaların düşmesi gerek. Düşmesi içinde sınav olmaması gerek. Sınav zaten delilik şu dönemde. Eğer vakalar düşmez ise ülke ekonomi anlamında batar. Yani sınav falan yok. Kasmayın kendinizi.
 
Vakaları 15-20 bine çektik hadi sınav yapalım diye düşündüklerini sanmıyorum sonuçta turizm sezonu yaklaştı olabildiğince vakaları düşürmeleri gerek yoksa şimdi sınav yaparlarsa vakaların düşmesi daha uzun sürer bu da turizmin azalması demek bu da gelirin azalması oluyor ve gelir karşısında sınavları umursadıklarını düşünmüyorum.
 
Sınavlar olamaz. Vaka sayılarının düşmesinin sebebi test sayısının az olması aslında gene 60 bin vaka var ama tabloda yok. Test sayısı az olduğu için. Ve bu aralar Fransa, Almanya, Amerika gibi ülkeler truzim yapamamamız için bizim ülkemize gidişlerini kapatıyor. Bu denli ülkelerin kapaması üzerine şu dönemde sınavların olacağını zannetmiyorum. Türkiye coronanın başlangıcında olan tam kapanmalardan sebep yüksek miktarda ekonomik kayba uğradı. Bu açığı bir nebze olsa bir şey ile kapatmalı ki milletini doyurabilsin veya herhangi bir vaka yükselişinde tam kapanmaya sıcak bakabilsin. Bu sebeplerden ötürü lise veya başka sınavların ben erteleneceğini ama iptal olmayacağını düşünüyorum. En kötü Online olur ama olur.
Kardeşim sen olması gerekeni söylüyorsun, olacak olanı değil.
 
Vakalar nedense sınav olucağı zaman düşüyor, vaka sayısına da inanmamızı bekliyorlar. Sınavları yapmayacak olsalar düşürmezlerdi bence.
 
Sınavlar en geç Haziran'ın 15'inde biter. 9.sınıfım. Yani bence kimse kendini kandırmasın. Hepimiz sınavların olmasını tembelliğimizden istemiyoruz. Ne zaman balkondan baksam çoğunlukla gençler var.
 
Sınavlar en geç Haziran'ın 15'inde biter. 9.sınıfım. Yani bence kimse kendini kandırmasın. Hepimiz sınavların olmasını tembelliğimizden istemiyoruz. Ne zaman balkondan baksam çoğunlukla gençler var.
Şu 2 aydır marketten başka bir yere gittiysem Allah yarını görmeyi nasip etmesin. 2 ayda evde oturmaktan 13 kilo aldım ne sokaklarda gezmesinden bahsediyorsun?
 

Geri
Yukarı