3 MB/s internet hızı iyi mi?

GüneşliGölge

Femtopat
Daha fazla  
Masaüstü bilgisayardan Valorant indiriyorum. İnternetin bağlantı hızı 72 Mbps olarak gözüküyor şu an. Ethernet kullanmıyorum, Wi-Fi'li anakart üzerinden kablosuz bir şekilde interneti kullanıyorum. İndirme hızı çok değişken, bazen 3 MB/s, bazen 5 MB/s, bazen ise 2'lere düşüyor. Normal midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
72 Mb'de 9MB/s'e kadar indirme alabilirsiniz. İndirme yaptığınız yerin serverlarına bağlı. Valorant özelinde normal diyebiliriz ancak oldukça yavaş olduğu da bir gerçek

Yani çaren yok başka ama bilgisayarındaki Wi-Fi aracı ne kadar yeniyse o kadar iyidir. Benim laptopta Wi-Fi 6E var ve bu yüzden normal Wi-Fi'ya göre daha hızlı.
Benimki de wifi 6e diye geçiyor hocam. Ama valorant kurma yerinde internet hızı çok değişken olunca biraz şüphelendim.

Anakart modelim Colorful Battle-AX B650M-Plus Wi-Fi V15 AMD AM5 DDR5 Micro ATX anakart.

Benimki de Wi-Fi 6E diye geçiyor hocam. Ama Valorant kurma yerinde internet hızı çok değişken olunca biraz şüphelendim.

Riot ve Epic Games'in indirme konusunda sıkıntıları var. Zaten daha düşük ve değişken alıyorlar, o yüzden en iyisi kablolu indirmek ama imkan yoksa mecbur ne kadar hızlı indirirse o kadar kullanabilirsin. Maksimum hızı da Killer intelligence Center adlı bir uygulama vardı. Onun ile indirme yaptığın uygulamayı 1. sıraya koyarsan öncelik ona verilir ama yine de 300-500 KB'den çok bir şey fark etmez bu durumda.

Riot ve Epic Games'in indirme konusunda sıkıntıları var. Zaten daha düşük ve değişken alıyorlar, o yüzden en iyisi kablolu indirmek ama imkan yoksa mecbur ne kadar hızlı indirirse o kadar kullanabilirsin. Maksimum hızı da Killer intelligence Center adlı bir uygulama vardı. Onun ile indirme yaptığın uygulamayı 1. sıraya koyarsan öncelik ona verilir ama yine de 300-500 KB'den çok bir şey fark etmez bu durumda.

Sağ olun hocam. Programı indirmemi tavsiye eder misiniz bu programı indirsem başka konularda problem yaşar mıyım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı