3 Oyun bulunan Darksiders Bundle Paket 60 TL

Daha fazla  
Paket içindeki oyunlar:
1722846646930.png

Steam'de yüzde 83 indirime girmiş olmasına rağmen 8,88 dolar.
1722846588563.png

En son çıkan Darksiders Genesis oyunu ise yine şaka gibi fiyatta 16 TL

Son düzenleme:
Evet bende sonrada fark ettim usta sepet yaptım baya uygun oyunlar senin konularda çok işime yaradı sağolasın 🫡

1722848062053.png

Bu oyunları almıştım ama Tosla' dan mesaj geldi iade edildiğine dair, neden böyle oldu acaba ? Oyunların indirimleri de bitmiş, şimdi alsam aynı fiyat değil.

Oyunlar sizden gitti mi peki?
Destekten ulaşın bakalım ödeme yaptığınız kartı çalıntı algılamış olabilirler bu sebepten iade olmuş olabilir. Çünkü ben sizden önce daha çok oyun aldım 1'i bile iade olmadı. Kartı çalıntı algılamışlarsa iade edebilirler. Ödeme yaparken onay sms'i geldi değil mi? Contact us
1722848828665.png

Son düzenleme:
Destekten ulaşın bakalım ödeme yaptığınız kartı çalıntı algılamış olabilirler bu sebepten iade olmuş olabilir. Çünkü ben sizden önce daha çok oyun aldım 1'i bile iade olmadı. Kartı çalıntı algılamışlarsa iade edebilirler. Ödeme yaparken onay sms'i geldi değil mi? Contact us
Eki Görüntüle 2274496
Onay SMS' i geldi, kodu da doğru etkinleştirdim. Hocam bence Tosla' dan alınca bir sıkıntı çıkıyor ya da şans işi. Humble Bundle' den Mortal Kombat almıştım çok ucuza ama onda da aynı şey olmuştu. Bir de 98 TL' ye RDR 2 almıştım, onun keyini de vermediler. Para iadesi yaptılar. Hala içimde bir ukte. 1 yıl olmuştur bu olay yaşanalı. Gerçi Humble Bundle konusu farklı, o siteden alan birçok kişinin keyi geri alınıp para iadesi alınmıştı. Konuyu bulursam atarım.
Bu arada para iadesi hala yatmamış Gamers Gate' den.
1722848889071.png
1722849104230.png

Son düzenleme:
Onay SMS' i geldi, kodu da doğru etkinleştirdim. Hocam bence Tosla' dan alınca bir sıkıntı çıkıyor ya da şans işi. Humble Bundle' den Mortal Kombat almıştım çok ucuza ama onda da aynı şey olmuştu. 1 yıl olmuştur bu olay yaşanalı. Gerçi Humble Bundle konusu farklı, o siteden alan birçok kişinin keyi geri alınıp para iadesi alınmıştı. Konuyu bulursam atarım.
Bu arada para iadesi hala yatmamış Gamers Gate' den.
Ziraat kart edinin en kısa zamanda hiç sıkıntı çekmezsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı