3 saat uyku yeter mi?

katarina15

Picopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar saat anlık 3.30'u geçmiş durumda ve yarın 7 de okul için kalkmalıyım. (sınav var) kısa süre uyuyunca kalktıgımda cok yorgun oluyorum. Sizce sabahlayayım mı yoksa uyuyayım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar saat anlık 3.30'u geçmiş durumda ve yarın 7 de okul için kalkmalıyım. (sınav var) kısa süre uyuyunca kalktıgımda cok yorgun oluyorum. Sizce sabahlayayım mı yoksa uyuyayım mı?

Sizin vücudunuza kalmış bir durum eğer alışıksanız az uykuya sıkıntı olmaz yeter ama sabahlamamanızı tavsiye ederim düz kaçta uyuyup kaçta uyandınız.

Sabahlama 3 saat bile olsa uyu. Uyandıktan sonra kahve içip okula gidersin. Sabahlamak gibi bir hataya düşmüştüm. Okula 20dk kala gözlerimi sadece 1 saniyeliğine kapamıştım. Kalktığımda saat 14 dü.

Kişiden kişiye değişir ama ben 3 saatlik uykuyla dying light zombileri gibi oluyorum.

Muhtemelen uyudun bile. Ancak sabahlama gibi hata yapmamak lazım aslında sahur olduğu için bende yatmıyorum birçoğu da ondan yatmıyor olabilir. Zaten oruç olduğu için geç kalkıyorsun gün içerisinde bir de eğer erken yatıyorsan eğer sorun olmaz. Tabii bünye önemli burada. Ancak bünye falan demeden yatmak en sağlıklısı 1 saat bile dememek lazım. Bir kaç sefer sorun olmaz ancak sürekli tekrarlarsan sağlıklı olmayacaktır. Hastalığa yol açması mümkün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı