3 SSD arasından hangisi alınmalı?

Peki bilgisayarın %0.001 daha hızlı açılması için önermiyorsunuz.
%0.001 daha hızlı kopyalama yapması için önermiyorsunuz.
%0.001 daha uzun ömürlü olması için önermiyorsunuz.
%0.001 performansı arttırdığı için önermiyorsunuz.

Peki hangi boş mevzunun %0.001 fazla sağlayacağı fayda için öneriyorsunuz?🤣🤣🤣

DRAM SSD'nin önbelleğidir. Hızlı ulaşılması gereken dosyaları alabildiği kadar saklar, bazı durumlarda bilgisayarım nasıl bu kadar hızlı açıyor dedirtir.

Ayrıca DRAM'li SSD'lerin ömrü kesinlikle daha uzundur çünkü NAND'lara çok yüklenilmesini engeller.

DRAM kesinlikle SSD'den çok daha hızlı bir birimdir ve işlemcinin sektör ayrımı yapmasında kolaylık sağlamasından dolayı işlemciye de katkısı vardır.

Ek olarak büyük boyutlu dosyaları taşırken DRAM'siz SSD kullanırsanız kısa sürede hızların yerlerde olduğunu görebilirsiniz.

Anlıyorum, paranız olmamıştır alamamışsınızdır ve bundan dolayı "bende var" kafasıyla savunuyorsunuzdur. Aa yeter ki akıl fakir olmasın 🙂

Peki bilgisayarın %0.001 daha hızlı açılması için önermiyorsunuz.
%0.001 daha hızlı kopyalama yapması için önermiyorsunuz.
%0.001 daha uzun ömürlü olması için önermiyorsunuz.
%0.001 performansı arttırdığı için önermiyorsunuz.

Peki hangi boş mevzunun %0.001 fazla sağlayacağı fayda için öneriyorsunuz?🤣🤣🤣

Hocam ssd konusunda bilgim yok sizin kadar o yüzden yorum yapamam sadece piyasa açısından daha mantıklı geliyor bana, ben olsam ti alır diğer ay ssd değişir alırdım diğer ay ki maaşla.

Bu da kesinlikle mantıklı bir senaryo. Ancak konu sahibi bunu yapabilir mi bilmiyoruz bir şey belirtilmedi.

Hocam ssd konusunda bilgim yok sizin kadar o yüzden yorum yapamam sadece piyasa açısından daha mantıklı geliyor bana, ben olsam ti alır diğer ay ssd değişir alırdım diğer ay ki maaşla.
Evet mantıklı, 2 SSD olmuş olur. İşletim sistemini KC3000'e kurar, diğer dosyaları da P3'e atar.

Ama şuan KC3000, 3K... Pahalaniyor git gide.

Bu da kesinlikle mantıklı bir senaryo. Ancak konu sahibi bunu yapabilir mi bilmiyoruz bir şey belirtilmedi.
Evet mantıklı, 2 SSD olmuş olur. İşletim sistemini KC3000'e kurar, diğer dosyaları da P3'e atar.

Ama şuan KC3000, 3K... Pahalaniyor git gide.
Sıkıntı valla şu ekonomide her geçen gün artıyor her şeyin fiyatı. Konu sahibi bende hem ti alsın hem kc3000 herkes orta yolu bulmuş olsun :D

Ama şu an KC3000, 3K... Pahalaniyor gitgide.

Hocam işten yeni çıktım hayırlı akşamlar🙂 galiba hem Ti ve SSD yapacağım olmazsa ekran kartı Ti yapıp ikinci SSD yapacağım en mantıklısı bu olsa gerek.

Evet ben de yeni fark ettim, KC3000'in tüm eksiklikleri kapatılmış hali. 200 TL daha arttırmak onun için kesinlikle değer. Kusursuz, ömürlük SSD.

Tekrar başa dönüyoruz galiba. Hangisi hocam?😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı