Aboneliğimi iptal edip, 3 yıllık alma taktiğini yapacağım. Ama yakın zamanda yapan oldu mu? Ona göre boşuna iptal edip elimde kalmasın, Kasım'da bitecek daha.
İşte, bu devam ediyor mu onu soruyorum. Eğer fixledilerse elimdeki 4 aylık abonelik gidecek, üstüne param gidecek ve aboneliğim olmayacak gibi bir durum var.12 ay Live Gold 12 ay PC Game Pass 11 ayda konsol için alıp 1 ay Ultimate alınca 3 yıl oluyor diye biliyorum ama hala devam ediyor mu bu taktik bilmiyorum.
İşte, bu devam ediyor mu onu soruyorum. Eğer fixledilerse elimdeki 4 aylık abonelik gidecek, üstüne param gidecek ve aboneliğim olmayacak gibi bir durum var.
Eki Görüntüle 1845286
İptal ettim ve yöntemi uygulamaya uygun bir kullanıcı oldum sanırım. Yorumlara bakınca sanırım hala fixlenmemiş gibi duruyor, benden 1 saat haber yok. Dönüşünde ya ağlıyor ya da mutluluktan uçuyor olacağım. Hadi görüşürüz.
Arkadaşlar... az önce yanlışlıkla 3 aylık 4 tane Gold aldıktan sonra 1 aylık PC'ye geçerken tam sondaki Gold alımından sonra unuttum turn of demeyi ve sadece aboneliği yönet diyor... ne yapabilirim?
Ekran aynı, turn off demeden 1 aylık PC aldığımdan oldu sanırım.Live Gold aboneliğiyle, PC Game Pass farklı bu yüzden bir sorun olacağını sanmıyorum. Gidip Live Gold aboneliğinizin otomatik ödemesini kapatın yine de. Sonra tekrar PC Pass almaya çalışın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.