3 yıllık Game Pass nasıl alınılır?

@acankaya2006
Bu konuya bakmanız en iyisi olur sanırım.
Konuya göre hala geçerli.
En ucuz almanin yolu 36 ay EA Play + 24 ay Xbox Live Gold + 1 ay Game Pass Ultimate almak oluyor.

36 aylık GPU 720 TL= 36 aylık Ea Play (195 TL) + 24 aylık Gold Live (480 TL) + 1 aylık GPU (45 TL)

Hocam sordum o kampanya sonlandı dediler ben daha önce hesabıma hiç Game Pass Ultimate almadım oyunfor.com sitesinde 232 TL'ye var ondan 3 tane alıp 1 aylıkda Game Pass Ultimate alınca 3 yıllık olur değil mi?

Oyunfor da ucuz evet Xbox sitelerinde de yazıyor Microsoft'un yetkili satanıymış yetkili satıcı mı ne denirse artık. Onun dışında ben bilmiyorum pek

3 yıllık Xbox Live Gold alıp üstüne 1 aylık Game Pass Ultimate alırsanız 36 ay Game Pass Ultimate üyeliğiniz olur. Risk almamak için daha önce Game Pass almadığınız bir hesap kullanın. İsterseniz Microsoft ile görüşüp ucuza Xbox Live Gold almaya çalışın. Daha ucuza getirmek için ucuz Xbox Live Gold almanız lazım. Bu yoldan daha ucuz bir yol bilmiyorum.
Merhaba. Xbox hesabımda aldığım Gamepad'in içinden çıkan 14 günlük bedava Game Pass Ultimate'i kullandım ve ardından bir ödeme yöntemi girerek 1 ay daha bedava Game Pass Ultimate kullanabileceğimi söyledi Xbox'ım. Ben de kullandım tabii ki. Bahsettiğiniz yöntemi bu hesabımda kullanabilir miyim acaba bilginiz var mı? Daha önce bu hesabımla herhangi bir satın alım işlemim olmadı.

@kekin
Merhaba.
Bu yöntemi yapmanız için hesabınızda Game Pass Ultimate üyeliği olmaması gerekiyor. Game Pass üyeliği varsa ve üzerine Xbox Live Gold alırsanız üyeliğiniz bu oranla uzuyor.

Ekran Alıntısı.PNG

İlk başta Xbox Live Gold almanız daha sonra Game Pass Ultimate almanız lazım. Game Pass Ultimate üzerine Xbox Live Gold alırsanız çok daha fazla para vermeniz gerekir. 12 ay Xbox Live Gold alıp üzerine 1 aylık Game Pass Ultimate alırsanız 13 aylık Game Pass Ultimate üyeliğiniz olur ama tersini yaparsanız 4 aylık Game Pass Ultimate üyeliğiniz olur.

Merhaba. Xbox hesabımda aldığım Gamepad'in içinden çıkan 14 günlük bedava Game Pass Ultimate'i kullandım ve ardından bir ödeme yöntemi girerek 1 ay daha bedava Game Pass Ultimate kullanabileceğimi söyledi Xbox'ım. Ben de kullandım tabii ki. Bahsettiğiniz yöntemi bu hesabımda kullanabilir miyim acaba bilginiz var mı? Daha önce bu hesabımla herhangi bir satın alım işlemim olmadı.

Maalesef hocam anlattığınıza göre hesabınıza Ultimate olarak işlenmiş 3 yıllık ya da 12 aylık Ultimate istiyorsanız sıfır bir hesap lazım. Sizin hesabınıza benzer deneyenler vardı ancak riske girmek istemiyorsanız sıfır bir hesap deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı